Mesut Bakkal ile müthiş bir ivme kazanan K. Karabükspor; özellikle Lomana LuaLua, Ahmet İlhan ve İlhan Parlak ile G.Saraylı futbolculara adeta sahayı dar etti. Selçuk İnan, LuaLua karşısında çaresiz durumlara düştü. Konuk ekip, attığı kadar da net gol pozisyonundan yararlanamadı.
Özellikle 47. dakikada Mehmet Yıldız'ın boş kaleye gönderemediği top, 'Bu da kaçar mı?' programlarında gösterilecek jeneriklik bir pozisyondu.
Karabükspor, 21'de Ahmet İlhan ile öne geçti. 31'de Burak Yılmaz skoru eşitledi. 35'te maçın yıldızı LuaLua, savunmayı çalıma dizip Mehmet Yıldız'a 'Al da at' dedi; fileler havalandı ve durum 2-1 oldu. 90+1'de maçın iyilerinden İlhan Parlak farkı getirdi: 1-3. Fatih Terim, 2. yarıda Elmander, Engin ve Amrabat silahlarını kullandı ama karşılaşmayı döndüremedi. Mesut Bakkal, Karabükspor'un başında 2'de 2 yaptı.
