Avrupa ve ligde aldığı kötü sonuçlarla strese giren G.Saray, 5 maçlık galibiyet hasretini Türk Telekom Arena'da bitirdi. Kayserispor önünde baştan sona üstün bir futbol sergileyen Cimbom, henüz 7. dakikada Hamit'in pasında Umut Bulut'un kafasıyla maçı kolayladı. Eksiklerine rağmen Kayseri'ye şans tanımayan Aslan 32'de 2-0'ı buldu.
İLK YARI COŞTU, 2. YARI İDARE ETTİDuran topun usta ismi Selçuk İnan'ın kullandığı frikikte Cris kafayla ağları havalandırdı. İki kafa golüyle ilk yarım saatte istediğini alan G.Saray, 36'da da yine Selçuk İnan'ın asistinde Burak Yılmaz ile 3-0'ı gördü. İkinci yarıda da üstün olan G.Saray, rakibinin üzerine gitmedi ve maçı 3-0 bitirdi. Cimbom bu sonuçla liderliği de garanti altına aldı.
GELENEK DEĞİŞMEDİG.Saray, lig tarihinde Kayserispor'a evinde hiç yenilmedi. Dün de bu gelenek sürdü. İstanbul'un sarıkırmızılı ekibi evinde 18. maçta 16. galibiyetini aldı. Kayserispor, İstanbul'da iki kez berabere kalmıştı. Genel istatistikte de G.Saray'ın 22-1 üstünlüğü var. Kayserispor tek galibiyetini 1973-74 sezonunda 2-0 ile aldı. Cimbom gollerde de 72-23 üstün durumda.
KALEYİ BİR KEZ BULDU
Kayserispor deplasmanda 3-0 kaybettiği Galatasaray maçında rakip kaleye gitmekte zorlandı. Galatasaray kalesine 5 şut atan ve sadece 1 kez isabet sağlayan konuk ekip, sadece 2 gol pozisyonuna girdi. Kayserispor, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 9 maçta 19 gol yedi ve ligin en çok gol yiyen takımı oldu. Prosinecski ile ikinci maçında da puan alamadı.
