Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den formayı kapan ve bir daha da bırakmayan genç futbolcu Emre Çolak, "Şampiyonluğu sezon başından beri hak ettik. Hakkımızı aldığımız için de çok mutluyuz" dedi. GS TV'ye konuşan futbolcu, "Böyle yetenekli bir kadro zaten şampiyonluktan başta bir şey hedefleyemezdi. Fatih hocamızın disiplini ve bize güvenmesiyle çok iyi bir arkadaşlık kuruldu. Kadro ne kadar yeni olsa da bunu başarılarımızla gösterdik diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.
KENDİME GÜVENİM GELDİSezonun kendisi için sıkıntılı başladığını vurgulayan Emre sözlerini şöyle tamamladı: "Forma şansı bulamıyordum. Bir Semih giriyordu kadroya, bir ben... Dönüm noktam, Fenerbahçe derbisi oldu, bana büyük güven geldi. 11'de bu kadar uzun forma giyeceğimi hayal bile etmezdim. İki kere şampiyon olduk. Bu yaşta bir kere kupa aldık ancak iki kere şampiyonluk yaşadığım için çok mutluyum. Bu çok büyük bir onur, çok büyük bir heyecan. İnşallah önümüzdeki senelerde de tekrar büyük şampiyonluklar elde ederiz."
ONUN BEBEKLERiYiZEboue ile aralarında farklı diyalog olduğunu söyleyen Emre, "Semih ile bana 'bebeklerim' diyor, biz de ona 'baba' diyoruz. Eboue'yi, Semih ile playstation'da hep takımlarımıza alıyorduk. Eboue, Semih'le bana her hafta hediye alıp getiriyor. Hafta sonları arabasını veriyor" dedi.
