Dün polis ekipleri, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Türk Telekom Arena'da ve sarı-kırmızılı takımın Sportif Koordinatörü Bülent Tulun'un evinde arama yapmıştı. Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada 2007 yılına ait bir belgeyle ilgili bir aramanın yapıldığı açıklanmıştı. Bu gelişmelerin ardından Bülent Tulun'un ifadesi alınmış ve daha sonra Adnan Polat'ın da ifadesine başvurulacağı belirtilmişti.
Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi'nden ayrılışı sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Polat, ''Bana yazıldığı iddia edilen mektupla ilgili bilgi alındı. Ben de verdim'' dedi.
''Başka bir şey soruldu mu?'' şeklindeki soru üzerine Polat, ''Hayır. Sadece mektupla ilgili görüş ve bilgilerimi aktardım. Zaten ben mektuptan dün haberdar oldum. Bildiklerimi de anlattım'' diye konuştu.
Emniyette yaklaşık 2 saat kaldıktan sonra ayrılan Polat'ın, yerleşkeye girişi sırasında kimlik kontrolüne tabi tutulduğu görüldü.


