Galatasaray'da mali genel kurulda ibra edilmemesinin ardından seçim kararı almak zorunda kalan Başkan Adnan Polat'ın, bugünkü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'na sağlık mazereti nedeniyle katılmadığı belirtildi.
Başkan adayları kendilerine en ön sırada ayrılan koltuklara oturması beklenirken Ünal Aysal ve Turgay Kıran yan yana oturdu. Sandelyede ismi bulunmasına rağmen Mehmet Helvacı ise diğer başkan adaylarının yanında yer almadı.
OY VERME İŞLEMİ 15.00'TE BİTECEK
Aidatlarını yatıran 6.988 kulüp üyesi, Galatasaray Spor Kulübü'nün 34. başkanını seçmek için sandığa gidecekler. Seçimlerde adaylardan, sicil numarası sırasına göre, Mehmet Helvacı kırmızı, Turgay Kıran gri, Ünal Aysal ise sarı oy pusulası kullanacak.
Üyeler, Galatasaray Lisesi sınıflarına dağıtılan toplam 24 adet sandıkta oy kullanacak. Oy verme işlemi 15.00'de sona erecek. Üç başkan adayının bulunması ve katılımın çok olması nedeniyle sayım işlemlerinin gece geç saatlere kadar sürmesi bekleniyor.
