Elano, 13. dakikada ceza sahasından yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Brezilyalı oyuncu 23. dakikada kazanılan penaltıyı da gole çevirerek takımının ve kendisinin 2. golünü attı.
Santos, 55. dakikada Keirrison ve 61. dakikada Maikon Leite'nin golleriyle 4-0 öne geçtiği maçta, Gremio'dan Romulo'nun 74 ve 84. dakikalardaki gollerine engel olamadı ancak maçtan 4-2 galip ayrıldı.
Ligde 2. maçında 2 gol atan Elano, Paulista A1 liginde 3. maçta 3. galibiyetini alarak liderliğe yükselen Santos'un ligdeki ilk maçında forma giymemişti.
Santos'da 2 maçta 2 gole ulaşan Elano, Galatasaray'da 29 lig maçında 3 gol atmıştı. Elano, sarı-kırmızılı ekipte lig ve kupalarda topmam 44 maçta 8 gol kaydetti.
Elano'nun, uzmanlığı ve deneyimi varSANTOS teknik direktörü Adilson Batista, Gremio Prudente maçında 2 gol atan Elano'yu övgüler düzdü. Batista, bugün yaptığı açıklamada, "Elano çok profesyonel bir oyuncu. İyi bir sporcu ve iyi kalite. O takıma iyi bir atmosfer getirdi. Santos'a uzmanlığı ve deneyimi ile katma değer getirecek. Onun bize yardım edeceğini biliyordum" diye konuştu.
