Nottingham Forest'tan taraftarına "Ramazan ayı hassasiyeti" çağrısı
UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Fenerbahçe'ye konuk olacak Nottingham Forest, taraftarına "Ramazan ayı hassasiyeti" çağrısında bulundu.
- Futbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 19 Şubat 2026 15:42
UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında bu akşam Fenerbahçe'ye konuk olacak Nottingham Forest Kulübü, taraftarına "Ramazan ayı hassasiyeti" çağrısında bulundu.
İngiliz kulübünün açıklamasında, "Taraftar buluşma noktası, Ayasofya Camii'nin karşısındaki Sultanahmet Meydanı'dır. Bugün Ramazan ayının ilk günüdür. Bu dini dönemde meydanda alkol tüketmeyerek yerel geleneklere saygı göstermenizi rica ederiz. Lütfen saat 15.00'e kadar buluşma noktasında olun." ifadeleri kullanıldı.
Fenerbahçe-Nottingham Forest mücadelesi, saat 20.45'te Chobani Stadı'nda oynanacak.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye'nin en büyük spor kanalı A Spor'un canlı yayınını haberimizden takip edebilirsiniz. -
Suudi Arabistan Kral Kupası finalinde Al Hilal, Al Kholood ile şampiyonluk için kapışıyor. Yarı finalde Al Ahli’yi penaltılarla geçen Al Hilal, kupayı müzesine götürerek sezonu taçlandırmayı hedeflerken; yarı finalde Al Ittihad’ı eleyerek tarihi bir başarı yakalayan Al Kholood, bir mucizeye daha imza atmak istiyor. Kingdom Arena'da oynanacak bu dev finalde kazanan ekip kupanın sahibi olacak. Peki, Al Hilal - Al Kholood finali ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? -
Futbol dünyasında kupa ve lig heyecanı bir arada! 8 Mayıs 2026 Cuma günü Suudi Arabistan’da dev final günü! Kral Kupası’nda şampiyon bu gece belli olacak. Avrupa cephesinde ise Bundesliga’da Borussia Dortmund, Ligue 1’de ise Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren Lens kritik maçlara çıkıyor. İtalya Serie A ve İspanya La Liga’da haftanın açılış maçlarının yer aldığı "bugün hangi maçlar var" sorusunun tüm yanıtları ve yayın akışı haberimizde.