Atilla Karaoğlan’a UEFA’dan görev
FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda yarın Belçika'nın Union Saint-Gilloise ile Avusturya'nın LASK takımları arasında oynanacak müsabakayı yönetecek.
- Futbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 25 Ekim 2023, 13:37
FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda yarın Belçika'nın Union Saint-Gilloise ile Avusturya'nın LASK takımları arasında oynanacak müsabakayı yönetecek.
FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda yarın Union Saint-Gilloise - LASK maçında düdük çalacak. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Mücadelenin dördüncü ise hakemi Çağdaş Altay oldu.
Karşılaşmanın VAR koltuğunda Carlos del Cerro Grande, AVAR'da ise Ricardo de Burgos oturacak.
DİĞER HABERLER
-
Kylian Mbappe, eski kulübü PSG'ye karşı açtığı davayı kazandı. İşte yıldız oyuncu lehine karar çıkan mahkemede Fransız kulübünün ödemekten hükümlü tutulduğu o miktar... -
2025 FIFA Kıtalararası Kupa finalinde PSG ile Flamengo, 17 Aralık’ta Katar’da karşı karşıya gelecek. İşte detaylar... -
PFDK, bahis oynayan 197’si amatör 224 futbolcuya ve 24 hakeme daha 45 gün ile 12 ay arasında hak mahrumiyeti cezası verdi.