Aleksander Ceferin UEFA başkanlık seçimine tek aday olarak girecek
UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, nisanda yapılacak başkanlık seçimine tek aday olarak girecek.
- Futbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 06 Ocak 2023 16:50
UEFA'dan yapılan açıklamaya göre 5 Nisan'da Portekiz'in başkenti Lizbon'da düzenlenecek 47. UEFA Kongresi'nde gerçekleştirilecek başkanlık seçimi için adaylık süreci sona erdi.
Seçime tek aday olarak gireceği açıklanan Ceferin, 4 yıl süreyle bir dönem daha görevde kalacak.
Ceferin, 2016'da UEFA'nın 7. başkanı olarak seçilmişti. 55 yaşındaki Sloven futbol adamı, 2019'daki seçimde ise ikinci kez başkanlık görevine getirilmişti.
DİĞER HABERLER
-
Arnavutluk ile İsrail arasında oynanan hazırlık maçında taraftarlar, soykırımcı İsrail'in milli futbol takımı oyuncularına ayakkabı ve çöp fırlattı. -
2027 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Ligi 2. Grup’ta tarih yazmaya devam eden A Millî Kadın Futbol Takımımız, gruptaki beşinci maçında sahasında en yakın takipçisi Kuzey İrlanda’yı ağırlıyor. Grupta topladığı 7 puanla ikinci sırada yer alan ve lider İsviçre'nin ardından zirve takibini sürdüren ay-yıldızlı ekibimiz, ilk maçta deplasmanda devirdiği rakibini bu kez İstanbul'da gözüne kestirdi. Dünya Kupası hayaline bir adım daha yaklaşmak isteyen Kadın Millîlerimizin bu kritik randevusuna dair tüm detaylar netleşti. Peki, Türkiye-Kuzey İrlanda kadınlar maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? -
Türkiye Kadın Milli Futbol Takımı, 2027 FIFA Kadınlar Dünya Kupası yolunda kritik bir virajda. B Ligi 2. Grup'ta 7 puanla ikinci sırada yer alan ay-yıldızlı ekip, İstanbul'da Kuzey İrlanda ile karşı karşıya geliyor. Grupta lider İsviçre'nin hemen ardından gelen Türkiye, ilk maçta deplasmanda kazandığı rakibini bu kez kendi evinde yenmeyi hedefliyor. Dünya Kupası hayalini gerçekleştirmek için her maçın büyük önem taşıdığı elemeler, kadın futbolumuz için kritik bir vraj. Peki Türkiye-Kuzey İrlanda kadınlar maçı ne zaman oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak? İşte maça dair tüm detaylar!