Xavi iki yıl daha El Sadd'da
Katar Yıldızlar Ligi kulüplerinden El Sadd, İspanyol futbolcu Xavi Hernandez'in sözleşmesini iki yıllığına uzattı.
- Futbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 24 Mayıs 2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2018 18:51
El Sadd Kulübünden yapılan açıklamada, 2015-2016 sezonunda takıma katılan İspanyol orta saha oyuncusu Xavi'nin sözleşmesinin iki yıl daha uzatıldığı bildirildi.
Barcelona ile 8 lig, 4 UEFA Şampiyonlar Ligi, İspanya Milli Takımı'nda ise 2 Avrupa Şampiyonası ve bir Dünya Kupası kazanan tecrübeli futbolcu, 2015'te El Sadd'a transfer olmuştu.
Kaptanlığını üstlendiği Katar temsilcisi El Sadd'da bu sezon 24 maça çıkan 38 yaşındaki Xavi, 6 gol attı ve 8 asist yaptı.
DİĞER HABERLER
-
2026 FIFA Dünya Kupası heyecanı yaklaşırken turnuvanın resmi şarkısı da futbolseverlerle buluştu. Dünyaca ünlü Kolombiyalı sanatçı Shakira, organizasyon için hazırlanan parçayı tanıttı. İşte Dünya Kupası’nın şarkısı... -
Suudi Arabistan Kral Kupası finalinde Al Hilal, Al Kholood ile şampiyonluk için kapışıyor. Yarı finalde Al Ahli’yi penaltılarla geçen Al Hilal, kupayı müzesine götürerek sezonu taçlandırmayı hedeflerken; yarı finalde Al Ittihad’ı eleyerek tarihi bir başarı yakalayan Al Kholood, bir mucizeye daha imza atmak istiyor. Kingdom Arena'da oynanacak bu dev finalde kazanan ekip kupanın sahibi olacak. Peki, Al Hilal - Al Kholood finali ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? -
Futbol dünyasında kupa ve lig heyecanı bir arada! 8 Mayıs 2026 Cuma günü Suudi Arabistan’da dev final günü! Kral Kupası’nda şampiyon bu gece belli olacak. Avrupa cephesinde ise Bundesliga’da Borussia Dortmund, Ligue 1’de ise Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren Lens kritik maçlara çıkıyor. İtalya Serie A ve İspanya La Liga’da haftanın açılış maçlarının yer aldığı "bugün hangi maçlar var" sorusunun tüm yanıtları ve yayın akışı haberimizde.