İŞTE TERİM'İN İSTEDİĞİ RAKAM...
Bir süredir boşta olan Fatih Terim'in İran'ın İstiklal Kulübü'yle görüştüğü ve 4 milyon euro talep ettiği ortaya çıktı.
- Futbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 27 Eylül 2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2017 00:50
'TALEPLERDE BULUNDU' DEMİŞTİ
Terim'le İstanbul'daki evinde bir araya geldiklerini söyleyen Sultani, "Fatih Terim tekliften memnuniyet duydu ve doğal olarak bazı taleplerde bulundu. Bunları yönetim kurulumuza ilettik. Terim dünyanın en iyi Müslüman teknik direktörü. Terim için yüksek ücret ödemeyi göze aldık. Bu parayı, tanıtım gelirleri ve G.Saray ve Türk takımlarıyla yapılacak maçlarla temin edebiliriz" diye konuştu.
FATİH HOCA 4 MİLYON EURO İSTEDİ
İki tarafın görüşmelerinde konuşulan ücretin yıllık 4 milyon euro olduğu öğrenildi. Terim'in ilerleyen günlerde kesin kararını İran ekibine ileteceği belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
Ekran başında futbol şöleni devam ediyor! 16 Temmuz 2026 Perşembe günü oynanacak maçlar, başlama saatleri ve şifresiz yayın ekranı haberimizde. -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) adının Profesyonelliğe Geçiş Ligi (PGL) olarak değiştirildiğini açıkladı. -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.