Süper Lig'de 4 hafta geride kalırken ikinci mağlubiyetini alan F.Bahçe'de, Teknik Direktör İsmail Kartal derbi yenilgisi sonrasında çok üzgün olduklarını söyledi. Böyle bir yenilgi beklemediklerini belirten Kartal, şöyle devam etti: "Sahada beklentilere cevap veremedik. Maalesef önemli bir derbide taraftarımızı üzdük. Tüm sorumluluk bende. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Orta sahada birazcık rakibe göre baskılarda geri kaldık. Topa sahip olmalıydık.
ÖZÜR DİLİYORUZ
Yeterli derecede topa sahip olamayınca pozisyonlar verdik. Tüm sorumluluk bende. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Önümüzde önemli bir Roma maçı bulunuyor. Hatalarımızdan gerekli dersleri çıkaracağız ve taraftarımızı mutlu edeceğiz. Beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Süper Lig uzun bir maraton. Bu yenilgiyi telafi etme şansımız olacak. Hiç kimse merak etmesin, gerekeni yapacağız."
GEMİ KAZASI UNUTULMADI
Girne Limanı'ndan hareket eden Filo Jet isimli yolcu gemisinin alabora olması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımız Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinden önce unutulmadı. Hayatını kaybedenler için maç öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
