Ya Watkins ya Jesus
Yeni golcüsünü İngiltere’den getirmeye karar veren Fenerbahçe’nin listesinde iki isim var: Ollie Watkins ve Gabriel Jesus... Sarı-lacivertliler iki santrfor için de girişimlerini sürdürüyor.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 16 Temmuz 2026 06:50
Fenerbahçe, golcü transferine yöneldi...Vedat Muriç'in sakatlanmasının ardından gaza basan sarı-lacivertliler, Kosovalı santrfordan farklı bir profildeki isimler üzerine yoğunlaştı. Teknik direktör İsmail Kartal'la görüştükten sonra ise iki isim ön plana çıktı: Aston Villa'dan Ollie Watkins ve Arsenal'den Gabriel Jesus... Sarı-lacivertli idareciler, iki golcü için de İngiltere'ye çıkarma yaptı ve hem Watkins hem de Jesus için görüşmelerini sürdürüyor.
Team Talk'ın haberine göre; Fenerbahçe, Gabriel Jesus'u zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamak için Arsenal'e teklifini sundu. Daily Mail ise Ollie Watkins için sarı-lacivertlilerin Aston Villa'ya 35 milyon euroluk bir paket önerdiğini yazdı. Hem oyuncularla hem de kulüpleriyle temaslarını sürdüren Fenerbahçe'nin önümüzdeki hafta içinde yeni golcüsünü de duyurması bekleniyor.
DÜNYA KUPASI'NDA OYNUYOR
Ollie Watkins'in Aston Villa formasıyla sergilediği performansa İngiltere Milli Takım Teknik Direktörü Thomas Tuchel de kayıtsız kalmadı. Alman çalıştırıcı, 30 yaşındaki yıldız futbolcuyu, İngiltere'nin 2026 Dünya Kupası kadrosuna davet etti.
BU SEZON 21 GOL ATTI
Ollie Watkins, geride bıraktığımız sezon Aston Villa formasıyla tüm kulvarlarda 55 maça çıktı ve 21 gol, 5 asistlik performans ortaya koydu.
Oyuncu, Aston Villa forması giydiği her sezonda da çift haneli gol sayısına ulaştı.
52 MİLYON EURO'YA GELDİ
2015'te Palmeiras'la A takıma yükselen Jesus, 2017 ocak ayında ise Manchester City'ye 32 milyon euroya gitti. Brezilyalı oyuncu, 5 sezon sonra da City'den Arsenal'e 52 milyon euro bonservis bedeliyle transfer oldu.
ÇAPRAZ BAĞ SAKATLIĞI YAŞADI
Gabriel Jesus, 2024-2025 sezonunda, önce kasık sakatlığı yaşadı, ardından çapraz bağları yırtıldı. Sambacı sakatlık nedeniyle tam 48 maçta forma giyemedi. Geçen sezon ise sakatlıktan döndükten sonra 24 maçta oynadı, 6 gol attı.
DİĞER HABERLER
-
Marcus Rashford'un Fenerbahçe ile anılmasının ardından Fabrizio Romano, yaptığı yayında İngiliz yıldızın transfer süreci ve Manchester United'daki geleceğiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Romano, Rashford'un mevcut durumuna ilişkin son gelişmeleri paylaşarak transfer ihtimali ve kulüpteki geleceği hakkında önemli bilgiler verdi. İşte detaylar... | FENERBAHÇE HABERLERİ -
Transferin hareketli takımlarından Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-lacivertli kulüpte başarılı bir sezonu geride bırakan futbolcunun Alman kulüpleri peşini bırakmıyor. Son olarak Stuttgart'ın o yıldıza talip olduğu iddia edildi. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Marcus Bingham Jr'ı transfer ettiğini duyurdu.