Trabzon’da taraftar yok
Cumartesi günü oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisine sarı-lacivertli taraftarlar alınmayacak. TSYD Trabzon Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre; İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Tahir Şahin'in başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda, ev sahibi kulübün talebi üzerine karşılaşmaya sarı-lacivertli taraftarların alınmaması uygun görüldü.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Şubat 2026 06:50
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hareketli günlerden geçiyor. Kadrosuna elit bir golcü eklemesi yapmak isteyen sarı-lacivertliler, rotasını Brezilya'ya çevirdi. İşte detaylar...(FB spor haberi) -
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, sol bek transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertliler, Alejandro Grimaldo'yu gündemine alırken transferde önemli rakiplerle karşı karşıya kaldı. Yıldız futbolcu için Atletico Madrid, Sevilla ve Villarreal'in de devrede olduğu öğrenildi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı. Sarı-lacivertlilerde transferler haricinde takımdaki mevcut oyuncuların da akıbeti merak ediliyor. Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin takımdaki 3 isimle yollarını ayırma kararı aldığı ve bonservislerinden de toplam 45 milyon euro kazanmayı planladığı öne sürüldü. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ)