Jose Mourinho Lille - Fenerbahçe maçı öncesi konuştu: Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi...
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fransa'nın Lille takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi Jose Mourinho ve Mert Hakan Yandaş açıklamalarda bulundu. FB SPOR HABERLERİ
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 05 Ağustos 2024 18:35
- Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2024 18:56
Mücadele öncesi Jose Mourinho açıklamalarda bulundu.
İŞTE MOURINHO'NUN SÖZLERİ:
Önemli bir sakatlığımız var. Fred dışında takımın durumu iyi. 7 tane maç oynadık. Takıma sonradan katılan oyuncular durumlarını iyiye çekiyor. Lugano'dan bu yana çok iyi antrenman yaptık. Yarınki maça hazırız.
Türkçe konuşuyor olmayı isterdim ama bazen de anlamadığım için mutlu oluyorum. Çünkü transfer dedikodularını anlamıyorum. Sakat bir oyuncunun yerine diğer oyuncular için fırsat doğar. Her hoca daha fazla ister kadrosunda ama ben sakinim. Tabii ki transfer penceresi kapanana kadar yeni bir oyuncu gelirse ona hoş geldin derim. Elimdeki oyunculara güveniyorum ve en iyisini yapacaklarını biliyorum!
Bu benim için ilk defa olmuyor. Tottenham'la da ön eleme oynamıştım. Ama ilk defa Avrupa Şampiyonası döneminde sezonu erken açıyorum. Sezonu erken açtık, resmi maçlar oynuyorsunuz ve Avrupa Şampiyonası'nda oynayan oyuncular parça parça takıma katıldılar. Bu biraz işimizi zorlaştırıyor. Ben bahane sunmam. Bu maç için motiveyiz.
Maçı kazanmayı umuyorum. Çok zor bir maç olacak. Lille takımını beğeniyorum. Lugano maçı sonrası rakibimizi izleyemeye başladık. Takım olarak hoşuma gitti. Yeni bir hocaları var. Jonathan David dışında ilk günden itibaren birlikte çalışıyorlar. Bizim için de onlar için de zor olacak
"AVRUPA LİGİ'Nİ KAZANABİLİRİZ"
Bana 'Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilir misiniz?' diye sorarsanız, 'İmkansız diye bir şey yoktur.' derim ancak mucizelere de inanmam. Bana 'Avrupa Ligi'ni kazanabilir misiniz?' diye sorarsanız, 'Evet' derim. Ama Avrupa Ligi'nde oynamak yerine Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isterim.
MERT HAKAN YANDAŞ: LILLI ÇOK İYİ BİR TAKIM
Lille takımı iyi bir takım. Nasıl bir rakiple oynayacağımızı biliyoruz. İyi bir hocamız ve takımımız var. İnşallah maçı kazanıp Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için elimizden geleni yapacağız.
Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Bu tarz takımlarda yeni gelen oyuncularla rekabet artıyor. Benim burada 5. senem. Takım için elimden geleni yapıyorum. Takımın içindeki birliktelik bu yönde olduğu için bu rekabet bizi mutlu ediyor. 5 dakikada olsa 90 dakikada olsa Fenerbahçe için elimden geleni yapmak istiyorum.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe haberleri | Fenerbahçe'de 6-7 Haziran tarihlerinde yapılacak başkanlık seçimi öncesi gözler Aziz Yıldırım'a çevrildi. Geçmiş döneminde kulübü 20 sene yöneten Yıldırım'ın, adaylığını resmen açıklamasının ardından teknik direktörlük görevi için kiminle anlaşacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Aykut Kocaman'ı teknik direktör olarak Samandıra'ya getireceği konuşulan Yıldırım'ın farklı bir planı olduğu iddia edildi. İşte detaylar... | FB Spor haberleri -
Fenerbahçe'de seçim yarışı sürerken transfer gündemi de hareketlendi. Başkan adayları Aziz Yıldırım ve Hakan Safi'nin Benfica formasıyla dikkat çeken Yunan golcü Vangelis Pavlidis için nabız yokladığı öne sürüldü. İşte detaylar... | FENERBAHÇE HABERLERİ -
Fenerbahçe'de kongre süreci devam ederken teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı da merak konusu oldu. Başkan adaylarından Hakan Safi'nin, dünyaca ünlü İtalyan teknik adamla temas kurduğu iddia edildi. İşte o isim ve dikkat çeken detaylar... (FB spor haberi)