Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya geldi.
Sarı lacivertliler öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamadı ve karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya geldi.
Sarı lacivertliler öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamadı ve karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.
İlk 20 dakika Fenerbahçe tam saha pres yapıyor.Bayağı da etkililer. Tabii bu tempoyu ne kadar sürdürebilirler onu merak ediyorum. Penaltı oluyor. Bu sefer Giresunspor sahneye çıkıyor. Ama Giresunspor sahneye çıktığında öyle çıkıyor ki bayağı etkililer.
Oynuyorlar, mücadele ediyorlar ama şampiyonluğa oynayan bir takımın hırsı ve isteği yok. Maç ilerledikçe Fenerbahçe'nin temposu düşüyor. Ama kaliteli ayakları var. Bireysel oyunu götürüyorlar. Ben bu yazıya başladığımda dakika 88. Hani hem maçı bitireceğim hem de yazıyı.
Giresunspor'un Hatayspor ve Gaziantep FK maçlarından alacağı 6 puan var. Alt tarafta yangın devam ediyor. Ümraniyespor, Sivasspor'u yenince alt taraf karmakarışık hale geliyor. Bu durum yukarıyı da etkiliyor.
Düşme hattına yakın olmayan takımlar ligi bırakıyor. İlk yarı Arda Güler çok etkisiz. Ondan çok şey bekliyorlar ama o topları iyi kullanamıyor. Maçın sonlarına doğru sahneye çıkmaya başladı.
Fenerli oyuncular gergin, Giresunsporlu oyuncular da gergin. Hakem de gergin. Onun için bu üçlü açısından da enteresan işler oldu. Öncelikle iki takım da topa zor sahip oldular ama rakiplerine çok kolay verdiler.
Sonra tekrar almaya uğraştılar. Aslında şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe'nin bu hatayı Giresunspor'a göre daha az yapması gerekirdi. Fenerbahçe şampiyonlukta hala iddialı ama enterasandır hem büyüklere puan verdi hem de düşecek takımlara puan verdi. Çok istikrarsız bir görüntü çizdi.