Frankfurt Teknik Direktörü Oliver Glasner'den Fenerbahçe'ye övgü! "Çok iyi iş çıkardılar"
Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Oliver Glasner, Fenerbahçe maçının ardından, “Bu zor gruptan çıkmak çok büyük bir başarı. Hiç kaybetmeden çıkmak büyüklüğümüzü gösteriyor. Avrupa Ligi’nin 16’sına kalmak çok gurur verici“ dedi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 09 Aralık 2021, 23:29
UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında Eintracht Frankfurt deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından basın toplantısında konuşan Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Oliver Glasner, hedeflerine ulaştıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Özellikle birinci yarıyla çok memnunum. İkinci yarı iki takım da sanki oyunu saldı. Çok fazla atak olmadı. Avrupa Ligi anlamında da çok memnunuz. Grubumuzda hem Antwerp hem Fenerbahçe var, bunlar çok güçlü takımlar. Bu bizim takımımız için de çok büyük bir başarı onları yenebilmek. Bu anlamda başarımızı büyütüyor bu durum. Bu zor gruptan çıkmak çok büyük bir başarı. Hiç kaybetmeden çıkmak büyüklüğümüzü gösteriyor. Avrupa Ligi'nin 16'sına kalmak çok gurur verici. Takım olarak çok büyüdük, geliştirdik kendimizi ve bunun devamı beni mutlu eder.
"F.BAHÇE'YE SAYGIM SONSUZ"
Glasner sözlerini şöyle devam etti:
Kendi takımım hakkında yorum yapmayı severim ama Fenerbahçe çok iyi iş çıkardı, sadece biz daha iyi ve tehlikeliydik. İlk maçımızda Fenerbahçe galibiyete daha yakındı ama bugün tam tersi oldu. Fenerbahçe'ye saygım sonsuz, iyi bir performans gösterdiler. Başlangıcımız çok kötüydü ama son haftalarda ortalara doğru yükseldik. 3 maçımız daha var ve olabildiğimiz kadar puan kazanmak istiyoruz üst sıralara çıkmak için. 3 hafta sonra devre arası olacak ve ocak, şubat aylarında antrenman için daha da fırsatlarımız olacak. Devre arasından sonraki dönem bizim takımımız için çok önemli. İkinci yarıda hedeflerimiz çok daha yükselecek"
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, ara transferde santrfor bölgesi için çalışmalarını sürdürürken şu anda kariyerini Mallorca'da sürdüren eski yıldızı Vedat Muriqi hakkında da önemli bir gelişme yaşandı. Muriqi'in Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı ve sarı-lacivertlilere mesaj yolladığı iddia edildi. İşte detaylar... -
TÜMOSAN Konyaspor'a karşı oynanan mücadelenin 67. dakikasında kenara gelirken teknik direktör Domenico Tedesco ile el sıkışmayan Jhon Duran, dış basında da gündem oldu. Kolombiyalı yıldızın bu davranışının arkasında yatan neden açıklandı. İşte o haber... -
Fenerbahçe'nin sezon başında La Liga ekibi Girona'ya kiraladığı Dominik Livakovic, İspanyol takımında henüz süre alamamıştı. Hırvat eldivenin geleceği merak konusuyken o takım, sarı-lacivertlilere satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. İşte detaylar... | Son dakika FB spor haberleri