Özür dilerim
F.Bahçe’ye 3 yıllık imza atan milli sol bek, Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarında içinde F.Bahçe’nin geçtiği argo tezahüratta istemeden yer aldığını belirtip özür diledi
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 15 Temmuz 2016, 00:22
- Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2016, 06:17
'FENERBAHÇE BENİ SAHİPLENDİ'
Beşiktaş'tan ayrılık süreci çeşitli söylentileri beraberinde getiren Köybaşı, bu yöndeki soruya, "Futbol kariyerimi en verimli şekilde sürdürmek istedim. Kariyerini düşünen her futbolcu gibi ben de bir karar verdim. Beni sahipleneceğini hissettiren bir takıma geldim, burada olmaktan dolayı mutluyum, heyecanlıyım. Sahiplenilmek ve heyecandan bahsettim, bu konuda çok da fazla konuşmaya gerek yok" savunmasını yaptı.
'PARAYA ÖNEM VERMEDİM'
BEŞİKTAŞ'a giden Gökhan Gönül'den az para aldığı için ayrılık kararı verdiği şeklindeki iddiaya ise, "Beni tanıyan herkes karakterimi iyi bilir, hiçbir zaman paraya önem vermedim, vermeyeceğim de. Aldığım karardan dolayı pişman değilim, mahcup değilim. 'Gökhan Gönül, Beşiktaş'tan daha fazla para aldı, ben daha az aldım' diye bir şey söylemedim" karşılığını verdi.
'İDOLÜM ROBERTO CARLOS'
FENERBAHÇE'nin yayın organlarına da konuşan İsmail Köybaşı, idolünün takımın eski yıldızı Roberto Carlos olduğunu ifade etti. Köybaşı, "Roberto Carlos idolüm diyebilirim. Sol bek olarak inanılmaz özellikleri vardı. Oyun tarzımı ona benzetiyorum" diye konuştu.
'EN İYİ' MİSİLLEMESİ
MAHMUT Uslu, Beşiktaş'ın Gökhan Gönül transferinde 'Türkiye'nin en iyi sağ bekini aldık' çıkışına gönderme yaptı. Sezon içinde bir girişimleri olmadığını belirten Uslu, transferi 2-3 gün içinde hallettiklerini vurgulayıp, "Türkiye'nin en iyi sol beki bizde" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de diğer yandan gözler takımdan ayrılacak isimlere çevrildi. Domenico Tedesco'nun kadro planlamasında yer almayan ve bu sezon süre almakta zorlanan isme Brezilya ve İtalya'dan taliplerin çıktığı öğrenildi. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisinin ardından 'hakaret' nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmişti. Tecrübeli futbolcunun disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından büyük şaşkınlık yaşadığı öğrenildi. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında konuk olacağı RAMS Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı. İşte detaylar...