Sarı-lacivertli ekipte Moussa Sow'la teknik direktör Ersun Yanal arasındaki krizin nereye varacağı belirsizliğini korurken, yıldız futbolcunun aynı zamanda menajerliğini yapan ağabeyi Abdullah Sow, durduk yerde patlayan krizde yeni ber cephe açacak açıklamalarda bulundu. Ağabey Sow, "Bu sadece kadroya almama sorunu değil. Hocanın iletişim sorunu var. Hoca, futbolcularla konuşmuyor. Kadroda olmadığını bile söylemiyor. İki tane futbolcu Moussa'ya gelerek kadroda olmadığını söylüyor. Böyle şey olur mu! Kardeşim bunu hak etmedi" ifadelerini kullandı.
Hasan Çetinkaya da ilgilenmedi
Abdullah Sow, ortada bir sıkıntının olduğunu, bu sorunu görüşmek için idari menajer Hasan Çetinkaya ile görüşmek istediğini ama bunu başaramadığını belirtirken, "Çetinkaya ile tam 4 kez temasa geçtim. Ancak benimle konuşmak istemedi herhalde, bir türlü görüşme gerçekleşmedi" dedi. Abdullah Sow'un önümüzdeki günlerde yönetimle bir araya gelerek, futbolcunun
durumu hakkında bilgi alacağı öğrenildi.
Sözümün arkasındayım
Senegal Milli Takımı'nın kampında bulunan Moussa Sow, "Yazdığım ve TV'de söylediğim her sözün arkasındayım. Neden oynatılmadığım sorusuna hâlâ cevap alamadım" açıklamasını yaptı.
