Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nde Partizan'a konuk olacak
Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 30. haftasında yarın Sırbistan ekibi Partizan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
- EuroLeague Haberleri
- Giriş Tarihi: 20 Mart 2025, 10:25
Belgrad Arena'da oynanacak müsabaka, TSİ 22.45'te başlayacak.
Ligde oynadığı son 3 müsabakayı kazanan lacivert-beyazlılar, 15 galibiyet ve 14 mağlubiyetle 11. sırada bulunuyor.
Anadolu Efes ile aynı galibiyet ve mağlubiyet sayısına sahip Partizan ise averajla bir basamak yukarıda yer alıyor.
AVRUPA'DA 866. RANDEVU
Anadolu Efes, Partizan müsabakasıyla Avrupa kupalarında 866. randevusuna çıkacak.
Lacivert-beyazlı ekip, Avrupa'da çıktığı 865 karşılaşmada 487 galibiyet, 378 yenilgi yaşadı.
Anadolu Efes, 2001-2002 sezonundan itibaren mücadele ettiği ve 2 kez şampiyon olduğu THY Avrupa Ligi'nde ise 618. kez sahne alacak. Lacivert-beyazlılar, organizasyonda yaptığı 617 maçın 330'unu kazandı, 287'sinden mağlubiyetle ayrıldı.
DİĞER HABERLER
-
EuroLeague yönetimi skandal bir karara imza attı ve "dönüş planı" adını verdikleri yönetmelikle maçların tekrar İsrail'de oynanmasına karar verdiklerini açıkladı. Peki, Türk takımlarının İsrail ekipleriyle oynayacağı maçları ne olacak? İşte yanıtı... -
Avrupa Ligi ve Avrupa Kupası maçlarının İsrail'de oynanmasına ilişkin açıklamanın ardından Fenerbahçe'nin Basketboldan Sorumlu yöneticisi Cem Ciritci, tarafsız sahada oynamak istediklerini belirtti. -
Sırbistan ekibi Partizan'a, Basketbol Avrupa Ligi'nin 12. haftasında oynanan Fenerbahçe Beko maçında Sırp taraftarların açtığı ırkçı pankart dolayısıyla 40 bin avro para cezası verildi.