Başkan Recep Tayyip Erdoğan dün Muğlaspor'u ziyaret etti. Başkan Erdoğan, Muğla'nın Marmaris ilçesinde Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ile bir araya geldi. Kıyanç, Erdoğan'a isminin yazılı olduğu 48 numaralı Muğlaspor formasını takdim etti. Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç Muğla'ya kazandırılan yeni Muğla Atatürk Stadyumu için Başkan Erdoğan'a teşekkürlerini iletti. Muğlaspor'dan yapılan açıklamada, "Muğla Valimiz Dr. İdris Akbıyık, AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ve AK Parti Muğla İl Başkanı Cengizhan Güngör'ün de yer aldığı buluşmada Başkanımız Menaf Kıyanç, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a isminin yazılı olduğu 48 numaralı Muğlaspor formasını takdim etti.
SAYIN Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kulübümüzün üç yıl üst üste elde ettiği şampiyonluklardan dolayı Başkanımız nezdinde Muğlaspor camiasını tebrik ederken, Muğla'nın ikinci memleketi olduğunu belirterek hemşehrilik vurgusu yaptı. Başkanımız Menaf Kıyanç ise şehrimize kazandırılan yeni Muğla Atatürk Stadyumu için Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerini iletti. Başkanımız ayrıca Muğlaspor'umuz ve şehrimize yönelik spor projelerini detaylı şekilde değerlendirmek üzere kapsamlı bir görüşme talebinde bulundu" denildi.
MAÇ YİNE BODRUM'DA
Muğlaspor bu hafta Boluspor'u iç sahada yine Bodrum İlçe Stadı'nda ağırlayacak. Muğla Atatürk Stadı'nda aydınlatma sisteminin montajı yapılırken, elektrik şebekesi henüz aktif olmadığı için gece ışıklandırmaları jeneratörle çalışıyor. Elektronik bilet bariyerlerinin montajı da henüz tam olarak bitmediği için Muğla yine Bodrum'da oynayacak.
