Nefesler tutuldu!
Süper Lig’e yükselecek son takım yarın Bursa’da belli olacak. BB Erzurum ile Gazişehir’in kozlarını paylaşacağı mücadelenin öncesinde iki cephe de Süper Lig’e çıkmak istediklerini ifade etti.
- TFF 1.Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 18 Mayıs 2018, 00:40
Gazişehir'in başkanı Adil Konukoğlu ise Süper Lig'e çıkacaklarını inandığını belirterek, "Gelinen noktada taraftarın yadsınamaz katkısı var. Önümüzde son viraj olarak bu maç kaldı. Gaziantep şehrini hak ettiği Süper Lig'e çıkarmak için futbolcularımızın sahada terlerinin son damlalarına kadar akıtacaklarına gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı.
SAATİ DEĞİŞTİ
Erzurum ile Gazişehir'in karşılaşacağı finalin saatinde değişikliğe gidildi. Daha önce 21.00'de oynanacağı ilan edilen karşılaşma, 21.30'da başlayacak. Öte yandan mücadelenin Video Yardımcı Hakeminin Mete Kalkavan, asistan yardımcının ise Barış Şimşek olacağı açıklandı.
FİNALE NASIL GELDİLER?
Ligi 5. sırada bitiren BB Erzurum, yarı finalde Ümraniye'yi 4-3 ve 2-1 mağlup etti. Gazişehir ise 6. sıradan girdiği play-off'ta Bolu'yu 1-0 ve 3-1'le geçerek finale çıktı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol 1. Lig'de Ümraniyespor deplasmanından 3-1'lik yenilgiyle ayrılan Erzurumspor, şampiyonluk yarışında yara aldı. -
Trendyol 1. Lig'de 31. hafta maçlarında görev alacak hakemler belli oldu. -
1. Lig'de liderlik koltuğu her hafta el değiştiriyor, heyecan tüm hızıyla sürüyor. 63'er puanla Erokspor ve Erzurumspor, zirve için nefes nefese rekabet içinde.