Dolmabahçe’de Oh kuyruğu
Hyeon-gyu Oh, imza günü etkinliği kapsamında Beşiktaş taraftarıyla buluştu. Tüpraş Stadı'nda bulunan Kartal Yuvası'nın önünde soğuk havaya rağmen uzun kuyruklar oluştu. Güney Koreli golcü 9 numaralı formasını imzaladı.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 27 Şubat 2026, 06:50
Hyeon-gyu Oh, imza günü etkinliği kapsamında Beşiktaş taraftarıyla buluştu. Tüpraş Stadı'nda bulunan Kartal Yuvası'nın önünde soğuk havaya rağmen uzun kuyruklar oluştu. Güney Koreli golcü 9 numaralı formasını imzaladı. Siyah-beyazlı futbolseverler, Oh'la fotoğraf çektirebilmek için adeta yarıştı.
KORE'DEN İSTANBUL UYARISI
Oh'a ülkesi Kore'den 'İstanbul uyarısı' geldi. Güney Kore basını, İstanbul'un dinamiklerinin Oh'un daha önce yaşadığı şehirlere hiç benzemediğine dikkat çekerek oyuncuyu bekleyen olası riskleri sıraladı. Koreli spor yorumcuları, Türkiye'de sosyal medya fenomenlerinin futbolcular üzerindeki etkisine vurgu yaptı. Özellikle "futbolcu avcısı" olarak nitelendirilen bazı sosyal medya fenomenlerinin, geçmişte birçok yabancı oyuncunun konsantrasyonunu bozduğu ve kariyerlerine zarar verdiği hatırlatıldı. Oh'un bu "parıltılı" dünyaya karşı mesafeli durması gerektiği belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta Güney Koreli golcü Hyeon-gyu Oh için Tüpraş Stadyumu’nun altında bulunan Kartal Yuvası mağazasında imza töreni düzenlendi. -
Beşiktaş'ta son dönemde forma şansı bulamayan Jota Silva ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılarda Sergen Yalçın’ın Portekizli oyuncunun performansından memnun olmadığı ve 26 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonunun kullanılmayacağı öğrenildi. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Daichi Kamada'yı yaz hedefi olarak belirledi. 29 yaşındaki Japon 10 numaranın Crystal Palace ile olan sözleşmesi sezon sonu sona erecek. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri