Beşiktaş Galatasaray derbisinin hazırlıklarına başladı
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında 4 Ekim Cumartesi günü Galatasaray'a konuk olacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 30 Eylül 2025, 14:31
Siyah-beyazlı kulübün açıklamasına göre BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki idman, 1 saat 20 dakika sürdü.
Dün oynanan Kocaelispor mücadelesinde forma giyen futbolcular, salonda yenilenme çalışması yaparken diğer oyuncular ise ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladıkları antrenmanı dar alanda oynanan çift kale maçlarla tamamladı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın sezon başında Fenerbahçe'den kiraladığı milli futbolcu Cengiz Ünder, kariyerine siyah-beyazlı takımda devam etmek istediğini söyledi. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Yaşadığı sağlık sorununun ardından İtalya'da futbol oynaması yasaklanan AS Roma'nın 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Edoardo Bove için rota Türkiye'ye çevrildi. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Beşiktaş, 25 yaşındaki sol bek Lucas Piton ile prensipte anlaştı. Yönetim, Vasco da Gama ile pazarlıkları sürdürürken olası bir aksilik için alternatiflerini de sıcak tutuyor. İşte detaylar… (BJK spor haberleri)