Beşiktaş'tan santrfor harekatı! İşte transfer formülü
Bu sezon istediği sonuçları alamamasına rağmen Ziraat Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. İleri ucu güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, Bayer Leverkusen forması giyen Patrik Schick'le görüşmelere başladı. İşte transfer formülü... | Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 31 Mayıs 2024 06:50
Yönetimin son olarak, Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen ile şampiyonluk ipini göğüsleyen Patrik Schick'in peşinde olduğu bildirildi.
BÜYÜK MESAFE KAT EDİLDİ
28 yaşındaki golcü için yapılan temaslarda büyük mesafe kateden idarecilerin, kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Çek golcüyü satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle renklerine bağlamayı planladığı ifade edildi.
Bu sezon Bayer Leverkusen ile toplam 33 resmi maça çıkan Schick, söz konusu müsabakalarda 13 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezon öncesi savunmasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, stoper transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, Stuttgart forması giyen Jeff Chabot'u gündemine alırken, alternatif listesini yerli bir isimle genişletti. Kartal'ın, Fenerbahçe'nin de yakından ilgilendiği savunma oyuncusu için devreye girdiği öğrenildi. İşte detaylar... -
Avrupa'daki temsilcilerimizden Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda eşleştiği Hradec Kralove'yi deplasmanda 1-0 mağlup etti ve play-off yolunda önemli bir avantaj yakaladı. Karşılaşma sonrası UEFA ülke puanında yaşanan değişiklik dikkat çekti. İşte detaylar... -
Son dakika Beşiktaş haberleri: UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, Hradec Kralove ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar mücadeleden 1-0'lık galibiyetle ayrılarak tur kapısını araladı. Fotomaç Gazetesi yazarları, Hradec Kralove-Beşiktaş maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (BJK spor haberi)