Beşiktaş çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor!
Beşiktaş, Dünya Kupası nedeniyle verilen arada çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor. Siyah beyazlılar Şenol Güneş yönetiminde günün ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 07 Aralık 2022 11:57
Beşiktaş, 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada çalışmalarını günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.
Konakladığı otelin sahasında, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde ilk yarım saati basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular antrenmanı top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. İdmanın kapalı bölümünde, taktiksel çalışmaların yapıldığı öğrenildi.
Antrenmana, milli takımlarda bulunan Wout Weghorst, Romain Saiss, Atiba Hutchinson ve Kevin N'Koduou'nın yanı sıra sakatlıkları olan Josef de Souza, Rachid Ghezzal, Umut Meraş ve Oğuzhan Akgün katılmadı.
Beşiktaş, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
Siyah-beyazlılar, yarın Belçika ekiplerinden Charleroi ile saat 19.00'da hazırlık maçında karşılaşacak.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Bordo-mavililer deplasmandan 2-1'lik skorla ayrılarak puanını 69'a yükseltti. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan mücadele sonrası spor yazarları, maçın kırılma anlarını ve iki takımın performansını dikkat çekici ifadelerle yorumladı. İşte, o yazılar... (TS, BJK Spor haberleri) -
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-1 kaybettikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Yalçın, sezon başındaki kadroyu kendisinin kurmadığını söyleyerek, "Kampı da ben yaşamadım. Avrupa maçlarını da ben oynamadım. Ben kurulmuş kadroya geldim. Yaşayacağımız sorunları bilerek geldim. Yetkilisi olduğum ama sorumlusu olamadığım bir işin bedelini ödüyorum" dedi. | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.