Sergen'in eseri
Usta hoca, Abdullah Avcı’nın 18 maçtaki galibiyet sayısına 14 karşılaşmada ulaştı. Hücum ve savunmada da fark yaptı.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 21 Temmuz 2020, 06:50
Kartal ile ilk derbi zaferini Fenerbahçe'yi 2-0 yenip kazanan teknik direktör Sergen Yalçın, galibiyet sayısında Abdullah Avcı'yı yakaladı. Siyah-beyazlı takımla sezona başlayan ve 18 hafta görevde kalan Avcı'nın ardından teknik adamlık koltuğuna oturan Yalçın, 4 maç eksiğine rağmen Avcı ile galibiyet sayılarını eşitledi. Avcı yönetiminde 18 maça çıkan siyah-beyazlılar, 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Kartal, Sergen Yalçın'la ise 9 galibiyet, 3 mağlubiyet, 2 beraberlik elde etti. Avcı, Beşiktaş'la 30 puan toplayabilirken, Yalçın ligin bitimine 1 hafta kala 29 puan elde etti. Beşiktaş son maçını da kazanırsa Yalçın, 3 maç eksiğe rağmen selefine 2 puna fark atacak.
ATILAN GOLDE DE YAKALAMAK ÜZERE
Sergen Yalçın gol sayısında da Avcı'yı yakalamak üzere. 18 haftalık Avcı yönetiminde siyah-beyazlı takım 28 gol atarken, kalesinde 24 gol gördü. Beşiktaş 14 haftalık Sergen Yalçın yönetiminde ise rakip fileleri 27 kez havalandırmayı başardı, söz konusu süreçte ise 14 gol yedi. Öte yandan derbi zaferi Yalçın'ın Beşiktaş'la ilk kez üst üste kazandığı üçüncü maç oldu.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK ile sahasında 2-2 berabere kaldı. Mücadele sonrası siyah-beyazlı ekipte teknik direktör Sergen Yalçın dikkat çeken açıklamalara yer verdi. İşte o sözler... -
Trendyol Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 15. hafta 8 Aralık Pazartesi günü oynanan 2 maç ile sona erdi. Beşiktaş sahasında Gaziantep FK ile 2-2 berabere kalırken Corendon Alanyaspor ile Hesap.com Antalyaspor arasında oynanan mücadele ise 0-0 sonuçlandı. İşte güncel puan durumu... -
Beşiktaş taraftarı, Süperr Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK ile oynanan ve 2-2 beraberlikle tamamlanan mücadelenin ardından teknik direktör Sergen Yalçın ve yönetimi istifaya davet etti.