Muhayer ve Orkan yok!
Beşiktaş, bir hafta sürecek olan kamp çalışmaları için bugün saat 14.10'da özel uçakla Antalya'ya gidiyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı, Antalya kampı kadrosuna 31 futbolcuyu dahil ederken, Muhayer Oktay ile Orkan Çınar kadroya alınmadı.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 03 Ocak 2020, 07:50
Beşiktaş, bir hafta sürecek olan kamp çalışmaları için bugün saat 14.10'da özel uçakla Antalya'ya gidiyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı, Antalya kampı kadrosuna 31 futbolcuyu dahil ederken, Muhayer Oktay ile Orkan Çınar kadroya alınmadı. 2 milyon euro imza parası istediği belirtilen Hasic de Antalya'ya götürülmezken, saha çalışmalarına başlayan Dorukhan da kadroya dahil edildi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Trabzonspor deplasmanı için hazırlıklara hız kesmeden başladı. İşte detaylar... -
Süper Lig'deki yaşanan şampiyonluk yarışı bu defa transfere sıçradı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Türk asıllı Alman oyuncu Emre Can için devreye girdi. İşte Alman basınında da geniş yer alan o haberin detayları... -
Süper Lig'de oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş derbisi öncesi Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda siyah beyazlı taraftarlar mücadeleyi tribünden takip edemeyecek.