Sessiz kalmayacağız
Kırıkkale'de yaşayan Emine Bulut'un, eski eşi tarafından 10 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde boğazından bıçaklanarak öldürülmesine tepkiler çığ gibi büyüyor.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 24 Ağustos 2019 08:00
Kırıkkale'de yaşayan Emine Bulut'un, eski eşi tarafından 10 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde boğazından bıçaklanarak öldürülmesine tepkiler çığ gibi büyüyor. Görüntülerde merhume Emine Bulut'un, "Ben ölmek istemiyorum" diyerek feryat ettiği, Kızı F.B.B.'nin ise "Anne lütfen ölme" diyerek, annesinin başını tutması ve ağlamasının görüntüleri adeta infiale yol açtı. Beşiktaş, G.Saray, F.Bahçe ve Trabzonspor başta çok sayıda spor kulübü de çok sert tepki gösterdiler.
Beşiktaş: Bu vahşete karşı sessiz kalmıyoruz! Kadın cinayetlerinin son bulmasını, faillerin en ağır cezalarla yargılanmasını diliyoruz. Alışmayacağız, susmayacağız!
Trabzonspor: Kadın cinayetleri karşısında sessiz kalmayacağız. Bu vahşet artık son bulsun.
Galatasaray: Hayattan koparılan bir kadın daha olmasın diye sessiz kalmayacağız. Yaşanan bu vahşet son olsun, kadın cinayetleri son bulsun!
Fenerbahçe: Yaşanan bu vahşete sessiz kalmıyoruz! Failinin en ağır ceza ile yargılanmasını, toplumumuzda kadın cinayetlerinin artık son bulmasını diliyoruz!
Öte yandan dünkü Beşiktaş-Göztepe karşılaşması öncesinde merhume Emine Bulut için sessiz protesto yapıldı. Karşılaşma alınan karar gereği 1 dakika geç başlarken, iki takım futbolcuları ve hakemler de sahaya siyah pankartla çıktı. Karşılaşmayı izlemeye gelen iki takım taraftarları "Kadına uzanan eller kırılsın" tezahüratı yaparak vahşeti kınadılar.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig devlerinden Beşiktaş, 26/27 sezonunda kullanacağı formaları yaptığı lansmanla görücüye çıkardı. İşte detaylar... -
Yaz transfer döneminde orta sahaya takviye planlayan Beşiktaş ve Galatasaray, Frank Anguissa üzerinden karşı karşıya geldi. Napoli'den ayrılması beklenen oyuncunun bonservisi belirlenirken transferde mutlu sona yakın olan taraf açıklandı. İşte detaylar... -
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sol bek takviyesi için Nuno Tavares'i yeniden gündemine aldı. Siyah-beyazlıların, Portekizli futbolcunun transferi için girişimlerini sürdürdüğü ve oyuncuya resmi teklif yaptığı öğrenildi. İşte detaylar... | BEŞİKTAŞ HABERLERİ