Kasımpaşa'dan Beşiktaş'a zirve çalımı!

Spor Toto Süper Lig'in 17.haftasında Kasımpaşa, Beşiktaş'ı 4-1'lik skorla mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftasında Kasımpaşa sahasında Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 11'inci dakikada Sadiku, 45 ve 75'inci dakikalarda Diagne ve 83'üncü dakikada Pavelka kaydetti. Karşılaşmada Beşiktaş'ın tek golü ise 52'nci dakikada Mustafa'dan geldi. Bu sonuçla Kasımpaşa puanını 29'a yükseltirken, Beşiktaş 26 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

2'nci dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına Ljajic geçti. Ljajic'in şutunda kaleci Ramazan'dan seken topta Veigneau meşin yuvarlağı uzaklaştırmak istedi. Lens'e çarpan top Dorukhan'ın önüne düştü. Dorukhan'ın şutunda top ağlarla buluştu. VAR'dan gelen uyarı sonrasında pozisyonu tekrar izleyen Cüneyt Çakır, topun Lens'in eline çarptığı gerekçesiyle golü iptal etti.

11'inci dakikada Kasımpaşa öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Popov ortaladı. Gökhan Gönül'ün uzaklaştırmak istediği topta ceza yayı üzerinde buluşan Sadiku'nun gelişine yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

19'uncu dakikada sağ kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Popov'un ortasına arka direkteki Diagne'nin kafa vuruşunda top ağlara gitti. VAR'dan gelen uyarı sonrasında pozisyonu tekrar izleyen Cüneyt Çakır, öncesinde Medel'e faul yapıldığı gerekçesiyle golü iptal etti.

17'nci dakikada savunmadan atılan uzun topla savunmanın arkasına sarkan Trezeguet ceza sahasına girdikten sonra vuruşunu yaptı. Karius kalesini zamanında terk ederek topu çelmeyi başardı.

45'inci dakikada Kasımpaşa farkı 2'ye çıkardı. Koita, Trezeguet ile yaptığı verkaç sonrasında ceza sahasına girip topu içeri çevirdi. Karius'tan seken top tekrardan Koita'nın önüne düştü. Fransız oyuncunun kafayla içeri çevirdiği topta Diagne meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-0.

Karşılaşmanın ilk yarısı Kasımpaşa'nın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

52'nci dakikada Beşiktaş farkı 1'e indirdi. Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Lens ortaladı. Arka direkte Mustafa Pektemek'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 2-1.

70'inci dakikada Karius'un degajıyla savunma arkasına sarkan Babel, Ben Youssef'ten sıyrıldıktan sonra şutunu çekti. Meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

73'üncü dakikada Kasımpaşa penaltı kazandı. Sol kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Eduok'un içeri çevirdiği topta Sadiku'nun vuruşunda top direkten döndü. Dönen topta Fatih'in Diagne'ye yaptığı müdahale sonrasında Cüneyt Çakır pozisyonu tekrar izledi ve penaltı noktasını gösterdi.

75'inci dakikada topun başına geçen Diagne, Karius ve topu farklı köşelere gönderdi: 3-1.

83'üncü dakikada Kasımpaşa farkı 3'e çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta Sadiku içeri çevirdi. Pavelka'nın gelişine vuruşunda top ağlara gitti: 4-1.

88'inci dakikada sağ kanatta topla buluşan Lens'in ortasında Babel'in kafa vuruşunda top kaleci Ramazan'da kaldı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Kasımpaşa sahasında Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etti.

YÖNETİM İSTİFA SESLERİ

Karşılaşmayı tribünden takip eden siyah beyazlı taraftarlar 'Yönetim istifa' şeklinde tempo tuttu. Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya mağlup olduğu karşılaşmada siyah beyazlı taraftarlar Beşiktaş yönetimini istifaya davet etti. Diagne'nin penaltıdan attığı gol sonrasında bir ağızdan 'Yönetim istifa' şeklinde tempo tutan taraftarlar ayrıca maçın ardından siyah beyazlı oyuncuları tribüne davet ederken, oyuncular tribünlere giderek taraftarlardan özür dilediler. Taraftarlar, "O forma kutsaldır, nasip olmaz herkese" şeklinde tezahüratlarda bulundu.

ADRIANO CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Karşılaşmanın 43'üncü dakikasında rakibine yaptığı faul sonrasında sarı kart gören Adriano, cezalı duruma düştü. Brezilyalı oyuncu ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Akhisarspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

DIAGNE, ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINDA CEZALI

Kasımpaşa'nın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, gördüğü sarı kartla bir sonraki hafta cezalı duruma düştü. 19'uncu dakikada kafa vuruşuyla Beşiktaş ağlarını sarsan golcü futbolcu gol sevincinde goril maskesi takınca hakem Cüneyt Çakır tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Diagne ikinci devrenin ilk haftasında Çaykur Rizespor ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek. VAR'dan gelen uyarı sonrasında pozisyonu tekrar izleyen Cüneyt Çakır öncesinde yapılan faul sebebiyle golü iptal etmişti.

TARAFTAR ÖNCE ALKIŞLADI SONRA PROTESTO ETTİ

Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya farklı yenilmesinin ardından maç sonu taraftarlar önce alkışladı, ardından protesto etti.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-1 mağlup olarak ilk yarıyı mağlubiyetle kapattı. Maçın ardından siyah-beyazlı futbolcular tribünlere gitti. Beşiktaşlı taraftarlar önce takımı alkışladı. Ardından protestoda bulunarak, "Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese" tezahüratları yaptı.

SADIKU KASIMPAŞA'DA İLK GOLÜNÜ ATTI

Son 3 sezondur Kasımpaşa forması giyen Loret Sadiku, Kasımpaşa kariyerindeki ilk golünü attı.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa'nın Beşiktaş'ı 4-1 mağlup ettiği mücadelede Loret Sadiku, lacivert-beyazlı forma ile ilk golünü attı. 3 sezondur lacivert-beyazlı formayı terleten Kosovalı futbolcu, Kasımpaşa'da ilk golünü attı. Siyah-beyazlılar karşısında takımını 1-0 öne geçiren golü atan 27 yaşındaki oyuncu, ilk golünün mutluluğunu yaşadı.

Başarılı futbolcu, devrenin son maçı olan Beşiktaş karşısında 90 dakika sahada kalarak, etkili bir performans sergiledi.

KASIMPAŞA 3 MAÇ SONRA KAZANDI

Spor Toto Süper Lig'e flaş bir başlangıç yapan Kasımpaşa, ilk devrenin son maçında Beşiktaş'ı 4-1 mağlup ederek, 3 hafta sonra galibiyetle tanıştı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk devrenin son maçında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Beşiktaş'ı 4-1'lik skorla mağlup etti. Lacivert-beyazlılar, alınan bu sonuçla ligde son 3 haftalık galibiyet hasretini sonlandırmış oldu. Ligin 14. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Paşa, sarı-lacivertlilerle 2-2 berabere kaldı. Alınan Fenerbahçe beraberliğinin ardından Kayserispor'u ağırlayan Kasımpaşa, bu mücadelede ise 3-0 mağlup oldu. 16. haftada Konya deplasmanına çıkan İstanbul temsilcisi, Atiker Konyaspor'a da 3-2 yenilerek, galibiyet hasretini 3 maça çıkarmış oldu. İlk devrenin son maçında sahasında Beşiktaş'ı 4-1 mağlup eden Kasımpaşa, ligin ilk yarısını da 29 puanla kapatmış oldu.

MAÇIN ARDINDAN

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 4-1'lik skorla geçen Kasımpaşa'da Teknik Direktör Mustafa Denizli, maç sonu açıklamalarda bulundu. Denizli, "Biz bu yarışın içinde olduğumuzu gösterdik" dedi.
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı 4-1'lik skorla geçen Kasımpaşa'da Teknik Direktör Mustafa Denizli, maçı değerlendirdi. Takımımın gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirten Mustafa Denizli, "Güzel bir maç oldu. Özellikle bizim adımıza. Saha avantajımızı kullandık. Baktığımız zaman ilk yarı boyunca en çok gol izlenen takım maçları bizim maçlar oldu. İki takım da pozisyonlar buldu. İyi bir skorla devreyi kapattık. Sezon başı koyduğumuz hedeflerden geri düşmedik. Bu yarışın içinde olduğumuz net bir şekilde gösterdik. Biz keyifli futbol seyrettirmek istiyoruz. Bugün beni mutlu eden olay orta saha oyuncularımızın da gol bulması oldu. Kayseri, Konyaspor maçında ortaya koyduğu futbolu kenarda gururla izledim. Futbol izleyenlere keyif vermek istiyoruz. İlk yarı belki alacağımızdan daha az puan topladık ama hedeflerimizden bir kayıp olmadı. Takımımın oynadığı futbolla gurur duydum. İnşallah bu performansımız devam eder" ifadelerini kullandı.
Mustafa Denizli, adı üç büyüklerle anılan Diagne ve Trezeguet'e bir transfer teklifi gelip gelmediği sorusuna ise, "Bize ulaşan bir teklif yok" şeklinde cevap verdi.

GÜNEŞ: "BEN GÖREVİMİN BAŞINDAYIM"

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-1'lik sonuçla mağlup olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş basın toplantısında konuştu. Güneş, istifa edip etmeyeceği sorusuna, "Ben görevimin başındayım. Bu konuları siz daha iyi biliyorsunuz" yanıtını verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında konuk olduğu Kasımpaşa deplasmanından 4-1'lik sonuçla mağlup olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş maç sonu karşılaşmayı değerlendirdi. Takımının performansından memnun olmadığının belirten Güneş, "Bugünkü oyun da skor da bizim için çok olumsuz bir durumdu. İlk devredeki maçlara baktığımız zaman, topladığımız puanlar bizim için eksik puanlar. Kayıp hanesi bu kadar olmaması gerek. Bugün rakibimiz yaptığı atakları iyi sonuçlandırdı. Biz ise sonuçlandırmadık ve çok basit goller yedik. İkinci yarı daha dikkatliydik. Golü bulduk hatta ikiyi de bulabilirdik. Ama oyun ve skor bizi tatmin etmedi" dedi.

"BİZE YAKIŞMAYAN PUANLAR ALDIK"

İlk devre sonunda topladıkları puanın kendilerine yakışmadığını belirten Güneş, "İkinci yarının ne olacağını ilk devreden alınan sonuçlara göre bakmak lazım. Aldığımız puan bize yakışmayan bir durum. Bunun sebeplerini konuşacağız. Anormal hatalar yaptık bugün top bizdeyken rakibe verip basit gol yiyoruz. Sahada daha iyi oynamamız gerekiyordu. Oyun olarak üst seviyeye çıkan oyuncumuz sahada yoktu. Bu kadar rahat gelen bir rakibe karşı yakaladığınız pozisyonları değerlendir lazım. Bugün eksiklere rağmen sahaya çıkan oyun yüzde 100'nü vermesi gerekirdi. Bu durum yoktu. Rakiplerin şampiyonluk iddiası varsa Beşiktaş'ın da şampiyonluk iddiası vardır. Ama teslim olmayan takım olmalıyız. Burada ilk yarının değerlendirmesini yapmıyoruz. Maçı konuşuyoruz. Bunu paramı almadım, az aldım, az çalıştım gibi bahanelere sığınılmamalı. Kulübün sorunları ilgili kişiler konuşur. Bu durum takımı etkilemez mi etkiler. Şu an oyuncuların para konusunun konuşmama doğru olmaz. Şu gerçek oyuncularımın performansı azdı, verimsizlerdi. Burada benim de sorumluluğum var. Sorumlu olan benim. Takımı yöneten benim. Elimdeki kadroya göre oynatıyoruz takımı" ifadelerini kullandı.

"BEN GÖREVİMİN BAŞINDAYIM"

Güneş, bir basın mensubunun 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna, "Ligin ne olacağını bilmiyorum. Ben görevimin başındayım. Daha sonra lig değerlendirilir konuşulur. Ben görevimin başındayım bu konuları siz daha iyi biliyorsunuz" cevabını verirken, adı Beşiktaş ile anılan Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan için şu yorumu yaptı:

"Şener ve Ozan Fenerbahçe'nin oyuncusu. Şu an konuşmak doğru olmaz. Bunlar zamansız konuşulmaz. Daha tarih gelmemiş böyle konuşmak şık olmaz. Bizim bazı mevkilerde eksiklerimiz var. Belli mevkilere oyuncu alacağız ama eldeki oyuncuların da gitmesi gerecek."

Güneş, adı Brezilya kulüpleri ile anılan Love için, "Verim olarak tabi iyi ve kötü oyuncular vardır. Sezon başında Love ile ilgili bir transfer gelişmesi vardı. Olmadı. Yine gündemde böyle bir konu var. Karar yönetimindir" açıklamasını yaptı.

STAT: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Serkan Çınar

KASIMPAŞA: Ramazan - Popov, Veysel Ben Youssef, Veigneau, Sadiku, Pavelka (Dk. 86 Hakan), Sa (Dk. 76 Tarkan), Koita (Dk. 63 Eduok), Trezeguet, Diagne

BEŞİKTAŞ: Karius - Gökhan Gönül, Necip, Vida, Medel, Atiba (Dk. 82 Güven), Dorukhan (Dk. 5 Babel) Lens, Ljajic, Adriano (Dk. 45+1 Fatih), Mustafa

GOLLER: Dk. 11 Sadiku, Dk. 45 - Dk. 75 (P) Diagne, Dk. 83 Pavelka (Kasımpaşa) - Dk. 52 Mustafa (Beşiktaş)

SARI KARTLAR: Diagne, Pavelka, Eduok (Kasımpaşa) - Adriano, Vida, Fatih (Beşiktaş)

DİĞER HABERLER

Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

"Tamam" ı tıklayarak, çerezlerin yerleştirilmesine izin vermektesiniz.