Borçtan korkmam
Beşiktaş'ın eski yöneticisi Serdal Adalı, "Seçim tarihi belli olduğunda adaylığımı açıklarım. Şu andaki mali durum da beni korkutmuyor" dedi
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 15 Temmuz 2015, 00:12
Hasan Arat ağabeyim
Serdal Adalı, "Bundan sonra Türkiye'de görev alırsam bu Beşiktaş olacaktır" diyen Hasan Arat için de, "Hasan Arat benim ağabeyimdir. Beşiktaş Başkanlığını da fazlasıyla hak eden insanlardan biridir bu camia da. Ama sayın Hasan Arat ile henüz oturup da nasıl yaparız diye fikir alışverişinde bulunmadık.
ACAR: 5 SENEDE BORÇ BİTER
Beşiktaş'ta seçime gidilmesi halinde Serdal Adalı'nın listesinde yer alacağını açıklayan Erdal Acar, HABER1903' e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Acar, "Eğer seçim olursa ve seçimi Serdal Adalı ile birlikte biz kazanırsak, 60 ay zarfında Beşiktaş'ın 1 lira borcu kalmaz. Bunun plan ve projesi var" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta bir süredir antrenmanlarda yer almayan Rafa Silva konusunda yönetim kararını verdi. Siyah beyazlılar, Portekizli oyuncu için flaş bir menajerle iletişime geçti. -
Savunma hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta gündemde ilk olarak stoper hattı var. Siyah beyazlılar, Real Madrid'de yedek kulübesine çekilen David Alaba'yı yakın takibe aldı. -
Son dakika Beşiktaş transfer haberi | Devre arası transferi için orta saha arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın, Polonya’da Gornik Zabrze forması giyen Patrik Hellebrand ile ilgilendiği öne sürüldü. Maddi sıkıntılar yaşayan kulübün oyuncu satışına sıcak baktığı aktarıldı. İşte detaylar… (BJK spor haberleri)