FOTOMAÇ'A AÇIKLADIBeşiktaş'ın, İnönü Stadı yenilenene kadar maçlarını Telekom Arena'da oynama isteğinin tartışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılıların, "Beşiktaş bize 2001'de İnönü'yü vermedi, şimdi de biz vermek istemiyoruz" diyerek dayandırdığı bilginin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Dönemin başkanı Serdar Bilgili konuyla ilgili FOTOMAÇ'a konuştu.
KİRASI BİLE KONUŞULDUBaşkan Bilgili şu ifadeleri kullandı: "Ali Sami Yen'i yıkacağız, bize stadınızın kapılarını açar mısınız?" dediler. Biz de, "Elbette, bundan mutluluk duyarız" dedik. G.Saray yönetimi önce kabul etti, hatta kiralama bedeli de konuşuldu. Sonra "Bir süre daha Ali Sami Yen'de oynamaya çalışacağız" dediler, biz de "Takdir sizin" dedik. İşin gerçeği bu."
HÜSNÜ GÜRELİ: ÖNCE İSTEDİLER SONRA CAYDILARBeşiktaş'ın, 2001 dönemindeki ikinci başkanı Hüsnü Güreli de İnönü'yü G.Saray'a açtıklarını ifade etti. Başarılı yönetici, "Beşiktaş 2001'de İnönü'nün kapılarını G.Saray'a açmıştır. Dostluk ve rekabet de bunu gerektirir. Biz her zaman 'Rakibiniz varsa siz değerlisiniz' anlayışıyla hareket ettik" yorumunu yaptı.
