Son iki sezonda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la oynadığı karşılaşmalardan 3 puan çıkartamayan Beşiktaş, dün de rakibini geçemedi: 1-1. Üst üste oynadığı son 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan siyah-beyazlı ekip, 20 gün sonra buluştuğu taraftarı önünde yine kazanıp, maç fazlasıyla da olsa zirveye yerleşmeyi planlıyordu.
Nitekim, ilk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın 71. dakikasında Mustafa Pektemek'in golüyle öne geçti. Ancak konuk takımın vazgeçmeye niyeti yoktu. Kontrataklarla gol arayan Belediye, 87. dakikada Beşiktaş defansının bir anlık boşluğundan faydalanıp skoru eşitledi. Tevfik Köse, Kartal'ın liderlik hevesini bitiren isimdi.
Beşiktaş'ı galibiyetten eden gol maça 63. dakikada Metin'in yerine oyuna dahil olan TEVFİK KÖSE'den geldi. Kariyerine Leverkusen'de başlayan ve UEFA tarafından, U17 Dünya Şampiyonası'nda dikkat çeken 10 yetenek arasında gösterilen 23 yaşındaki futbolcu, Ankaraspor ve Kayseri'de kiralık oynadıktan sonra 2009 yılında Belediye'ye transfer oldu. Bu sezon henüz ilk 11'de forma şansı bulamayan Tevfik, ilk golünü Beşiktaş ağlarına gönderdi.



