TARAFTARLARI SIKINTI BASTIBeşiktaşlı taraftarlar büyük şok yaşıyor. Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun tutuklama kararının ardından yapılan yorumlarda, siyah- beyazlı camianın bir bölümü "Biz bu kişilerin suçsuzluğuna yürekten inanıyoruz" derken, bir bölümü ise "Suçlular cezalanmalı" görüşüne yer veriliyor.
PORTEKİZLİLER FRANSIZ KALDIBeşiktaş'ta Türk ve Alman futbolcular yaşanan olayların etkisine çabuk girdikleri öğrenilirken, Portekizliler'in olayın önemini ve ciddiyetini anlayamadıkları görüldü. Dün sabah yapılan idmanında Quaresma, Simao ve Almeida başta olmak üzere Portekizlilerin neşeli tavırları ve gülüşmeleri dikkat çekti.
TENİS TOPUYLA ÇALIŞTILARTeknik direktör Havutçu'nun yerine takımın başında yer alan Koch, dün ilginç bir çalışma yaptırdı.
Alman kondisyoner, idmanın ilk bölümünde oyuncuların top tekniklerini yükseltmek için "tenis topuyla" oynamalarını istedi. Bu çalışma sırasında özellikle yabancıların zorlanmamaları gözlendi.
KOMBİNELER SATIŞA ÇIKTIBeşiktaş'ta 2011-2012 futbol sezonu kombine kartlarının genel satışı başladı. 700 ile 8 bin 250 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan kombine kartlara, Fiyapı İnönü Stadı'nda kapalı tribün altında bulunan Kartal Yuvası 2 no'lu mağazada haftanın yedi günü devam edildiği belirtildi.
