Antalyaspor Haberleri Giriş Tarihi: 30 Haziran 2013 00:00 Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2013 01:20
MP Antalyaspor, teknik direktör Samet Aybaba'yla 1 yıllık sözleşme imzaladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan başkan Gültekin Gencer, "Beşiktaş ile başarılı bir sezon geçiren hocamızla hedefimize koşacağız" dedi
Antalyaspor'un yeni hocası Samet Aybaba, "Antalya'yı futbol şehri yapacağız" dedi. Tecrübeli teknik adam, "Mehmet Özdilek bu takıma çok şeyler kazandırmış. Kurumsallaşmayı kulübe yerleştirmiş. Kendisine teşekkür ediyorum. Antalya dışardan bakınca futbol şehri gibi gözükmüyor. Bu konuda çalışmalar yapacağız" dedi.
TRANSFER START ALACAK 
Samet Aybaba takımda incelemeler yaptıktan sonra yeni yapılanmaya gideceklerini belirterek, "Başarılı olmak için mevcut kadroya yeni takviyeler yapacağız" açıklamasını yaptı.