22 Kasım 2010 | Pazartesi

Rumen hoca kaybetti

Galatasaraylı futbolcular pabucun pahalı olduğunu sonunda anlamışlar.
Sezon başından bu yana ikinci kez (bir de Fenerbahçe maçında) sarı-kırmızılı ekibi bu kadar istekli ve mücadele eden, pozisyon üreten takım olarak gördüm.
Hagi'nin yarın yönetime vereceği futbolcuya dönük ceza ağırlıklı raporunda oyuncuları hareketlendirdiğine inanıyorum.
Çünkü topun ağzında önemli yıldızlar var ve kimse bu raporda harcanan isim olmak istemeyecektir doğrusu, aşırı çabayı da buna bağlıyorum.
Gelelim dünkü maça... Kayserispor ligin ilginç takımlarından biri. Şota'nın önderliğinde zirveyi zorluyorlar. Dün gece onlarda maça çok iyi başlayan rakibi gibi tempoyu bozmadı, kalesine yaslanmadı, G.Saray gibi sürekli hücumu düşündü, çok gol pozisyonu yakaladı bir o kadarını da kalesinde gördü.
G.Saray adına dün gece iki isim öne çıktı. Sabri ve Elano. İnanılmaz oynadılar çıktıkları ana kadar. Hatta Elano'nun 6 pastan kaçırdığı golü Brezilya Milli Takımı'nın hocası görse onun bir daha yüzüne bile bakmaz.

Değişiklikler hatalıydı
İlk yarıdaki çılgın tempoyu iki ekip ikinci yarıda da sürürdü. Barış'ın topu direkte patladı, sonrasında ise Kayserili Zalayeta tıpkı Elano gibi inanılmaz bir gol kaçırdı.
Bu arada hakem Barış Şimşek'in hemen önünde gerçekleşen pozisyonda Elano'nun ceza sahası içinde düşürülüşüne seyirci kalması ardından yine Elano'nun frikiğinde topu dirseğiyle çıkaran Zalayeta'nın pozisyonuna penaltı çalmayışı oldukça düşündürücüydü.
Ama maça damgasını bana göre Hagi vurdu. Sabri, Pino, Elano değişiklikleri yüzde yüz yanlıştı. Sabri çıktı orta saha çöktü, Pino çıktı, kanat bindirmeleri bitti.
Elano çıktı takımın direnci tükendi.
Emre Çolak, Aydın Batdal ise oynadıkları süreçte tek olumlu hareket yapamadılar.
Bana göre kayıp iki puanın nedeni bu kez Hagi'ydi futbolcular değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor