15 Kasım 2010 | Pazartesi

Yeteneksizler ordusu

Hagi'nin saha kenarından isyanı, agresif hareketleri futbolcularını yerli yersiz uyarması hoş görüntü vermese de tepkisinde bence haklı. Çünkü Hagi tepeden tırnağa futbolcuq.
Sarı-kırmızılı formayı giyen her kimliğide kendisi gibi klas, yetenekli sanıyor. İsyanı ondan.
Çaresizliği isyanında gizli.
Adam ne yapsın bu saatten sonra? G.Saray futbolcusuna duran topa nasıl vurulur, taç nasıl atılır, boşa nasıl kaçılır, kademeye nasıl girilir, pas verdiğin zaman pas nasıl alırsın? Bunları öğretmeye kalksa ne ömrü yeter ne de sezon.
Kimse kimseyi kandırmasın. Kewell'dan da Elano'dan da bu takıma asla yarar gelmez. Ali Turan, Servet, İnsua hiçbir zaman bu takımın kurtarıcıları olamaz. Cana, Emre, Mehmet Batdal sıradan oyuncular. Ufuk beni en çok hayal kırıklığına uğratan kaleci. G.Saray bu futbolcu yapısı ve gücü ile sezon sonu ilk 5'e girerse mucize olur inanın bana. G.Saray'da gitmesi gereken de hocalar değil, G.Saray formasına layık olmayan bu futbolcuların hepsi olmalı.

Bardak artık taştı!

Manisasporlu futbolculara G.Saray forması giydirsen, dün gece G.Saray'a en az 5 atardı.
Kalabane, İsaac, Makukula ve Simpson, G.Saray'ın yabancılarından daha verimli ve daha tehlikeli daha kaliteliler. Zaten onlar da bu farkı ortaya koydular. Makakula'nın gol attığı pozisyonda Servet köşede adamı itiyor, sıkıştırıyor, çekiyor. Makukula golü atmasa da adam kendini yere atacak zaten. Hakem penaltıyı verdi verecek.
Allah'tan golü atıyor da bugün bir de onu tartışmıyoruz.
Ama Servet hala bildiğimiz Servet. İnanın geçen haftadan bile ders almamış basiti zor yapan adam rolüne devam ediyor.
Açıkcası sarı-kırmızılı taraftarlar bu saatten sonra G.Saray'dan şampiyonluk beklemiyor ama iyi futbol ve mücadele görmek de hakları olsa gerek.
Taraftarın maç bitmeden sırtını dönüp futbolcuları protesto edip yönetimi istifaya çağırması su dolu bardağın artık taştığının işaretidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor