08 Kasım 2010 | Pazartesi

Bu yıl bitti

Galatasaray'da Hagi ile bir şeylerin değiştiği kesin. Öncelikle disiplin ve mücadele faktörü ön planda artık. Ama zirvede iddialı olabilmek için bu kesinlikle yeterli değil, Hagi bu takımın ne yapıp yapıp fizik kondisyonunu yükseltmek zorunda. Ardından sakat yıldızlar Baros ve Arda sahalara dönerse G.Saray ondan sonra belirgin bir ivme kazanabilir ama şampiyon asla olamaz. Kimse kimseyi kandırmasın umutlandırmasın. Hagi'de bugünden itibaren gelecek yılın takımını hazırlamaya başlasın.
Hagi'nin Trabzon 11'inde sürpriz yok. Eldeki malzemenin en iyisini sahaya sürdü. G.Saray savunması tam toparlandı, özgüvenini buldu diyorduk Servet'in bir anlık kontrol kaybı bir ton inciri berbat etti.

Yattara girdi, sol kanat çöktü
Dün aslında G.Saray, Trabzon'a oranla daha baskılı daha galibiyete yakındı gole kadar. Ama bir takımın asıl golcüsü olmayınca son vuruşlardan sonuç çıkmıyor, çakma golcüler Pino ve sonradan giren Kewell'in elinden gelen de bu kadar doğrusu. Bal yapmaz arı misali sürekli saldıran G.Saray aradığı golü bulamayınca şuursuzca açıldı bu kez savunmasında da önemli hatalar yapmaya başladı. Trabzon'un golü de böyle geldi zaten.
Trabzon'a gelince Şenol hocanın kim ne derse desin G.Saray'a oranla daha alternatifli kadrosu var. Hagi, genç Emre Çolak, formsuz Barış ve sakatlıktan yeni çıkan Kewell'ı tercih ederken Güneş, Yattara, Ceyhun Gülselam'ı oyuna alıyor.
Zaten Yattara'nın oyuna girmesinden sonra G.Saray'ın sol kanadı iyice çöktü. Yattara her pozisyonda elini kolunu sallaya sallaya rakip ceza alanına girdi, arkadaşlarını rahatlattı bir anda takımının hücum yüzdesini artırdı.
78'de Pino inanılmaz bir gol kaçırınca da zaten G.Saray'ın kaderi belli oldu.
Umut'un uzatmada attığı ikinci gol Trabzon adına işin balı kaymağıydı. Bu gol, Trabzon'u zirveye taşırken G.Saray'ı da sorunları ile baş başa bıraktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor