18 Ekim 2010 | Pazartesi

Yıkılın gidin!

G.Saray ligin en kötü takımlarından birisi. Pozisyonüretmeyen, yaratmayan ve mücadele etmeyen bir takımın adı GALATASARAYda olsa, kazanma şansı olabilir mi?
Tabiki HAYIR. Takımda ne ruh kalmış, ne inanç ne de G.Saray formasına saygı. Savunma yol geçen hanı gibi. Biz Sabah Spor Servisi'nden 11 kişilik bir takım çıkarsak A.Gücü karşısında formasını bile terletmeyen (Baros hariç) bu 11'e herhalde en az iki gol de biz atardık. Kimsenin artık sistem mitsem tartışacak hali kalmadı. Taraftar artık Metin Oktay'ın, Alpaslan Dikmen'in, Özhan Canaydın'ın ruhlarına saygı için futbolculardan biraz özveri istiyor.
Yoksa artık Sabri orda oynamış, Misimovic sahada yürüyormuş, Mustafa Sarp bu takımın oyuncusu değilmiş, İnsua'yı büyüteçle mi aramışlar bunların hepsi boş.
Ankaragücü, G.Saray'la kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı. Son yıllarda G.Saray'ın çok kötü maçlarını gördük ama hiçbir maçta bu kadar aciz kalmamışlardı.

Yönetim aynaya bakmalı
Yönetim artık aynayla yüzleşmeli. Riijkaard dünya çapında bir marka olabilir ama bu takıma verebileceği bir şey yok. Sahanın kenarında sürekli ıslık çalarak da bu takımı diriltemeyeceği ortada.
Suçlu sadece teknik heyet değil tabiki. Bu takımda oynayan, idmana çıkan ya da 11'e giren birçok futbolcu Florya'da tesislerin yanından geçmeyi bile hak etmiyor. G.Saray bunlardan da kurtulmak zorunda. G.Saray'ın yeniden dirilmesi, Avrupa fatihi ruhuna dönmesi için acilen devrime ihtiyacı var. Yönetimin her fırsatta dile getirdiği 'biz sezon içinde hoca değiştirmeyiz' inadı daha vahim sonuçlar doğurabilir. Gelecek olan isim tribünlerin ortak sesi Fatih Terim dahil kim olursa olsun inanın bundan kötüsü olmaz. Yoksa ligin ikinci yarısında maçlarınıTelekom Arena Stadı'nda oynayacak olan bu takımı izlemeye yöneticiler bile gitmeyecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor