02 Ekim 2010 | Cumartesi

Aslan'a tokat

Karabükspor'un çantadan keklik bir takım olmadığı ortadaydı. Son üç maçının ikisini kazanmış, birinde ise berabere kalmıştı. Bir kere sahasında savaşan bir takım kimliğini rakiplerine hissettiriyor. Hele hele Emenike diye bir golcüleri var ki koşan boğa gibi. Dün gece gol atamadı ama penaltı yaptırdı.
4 maçlık galibiyet serisi belli ki G.Saray'ı pamuk gibi yapmış. Belediye karşısındaki üç gollü galibiyet ise gözleri de kör etmiş. G.Saray'ın her takımın adı gibi bildiği belli zaafları var. Ama Rijkaard da bunları gidermek yerine 'nasıl olsa bu maçı da kazanırız' havasına girmiş. Tamam Baros'un, Arda'nın sakatlıkları şanssızlık. Peki Servet'e ne demeli. Böyle önemli bir maç öncesi hocayla takışılır mı?
Kim kaybetti bu işten, tabiki G.Saray.
Cimbom'da kim mücadele etti dün gece hiç kimse. Karabük çamur gibi sahada Hakan ve Cernat ile iki gol buldu, en az üç katı da kaçırdı.
Üç puanı anasının ak sütü gibi hak etti. Aytekin Durmaz sıradan bir hakem. Verdiği penaltı komikti. Ama kimse hakemi suçlamasın.
Eğer G.Saray gibi büyük bir takımsan hakemi de rakibi de yerle bir edeceksin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor