01 Mayıs 2019 | Çarşamba

Haftanın yorumu

KONYA-GALATASARAY
Galatasaray, Konya deplasmanında kazanabilse şampiyonluğun en güçlü favorisi olacaktı. Ancak orada berabere kalınca hesapları ve planları bozuldu. Son derece kötü oynayan Cimbom büyük fırsat tepti.

BAŞAKŞEHIR-GÖZTEPE
Başakşehir istikrarını koruyabilseydi muhtemelen şimdi şampiyonluk turu atmıştı. Ancak haftalardır süren kötü gidişi Göztepe karşısında da devam etti. Ve artık şampiyonluğu kaybetme noktasına geldiler.

BEŞİKTAŞ-ANKARAGÜCÜ
Beşiktaş, Ankaragücü karşısında ilk yarıda bocaladı. İkinci yarıda özüne döndü. Kral Burak da farkını ortaya koydu. Galatasarya, Konya'da puan kaybedince Kartal şampiyonluk şarkılarını söylemeyi hazırlanıyor. Burak'ın formu dosta güven, rakibe korku salıyor. Ljajic, Kagawa, Karius ve Atiba da ona eşlik ediyor.

F.BAHÇE-TRABZON
Fenerbahçe, Trabzonspor'un iyi futboluna 45 dakika karşılık veremedi ve geri düştü. 1 kişi de eksilince kaos noktasına geldiler. Bundan önceki derbilerde olduğu gibi yine o noktadan geri dönmeyi bildiler.

BURSASPOR-AKHISAR
Bursaspor, Akhisar'ı mağlup etse kalan haftalar için büyük avantaj elde edecekti. Artık çanların sesini daha yüksek duyuyorlar. Bursaspor'un ligde kalması için kalan haftalarda en az 7 puan toplaması şart.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor