Necmi Perekli

Necmi Perekli

30 Aralık 2014 | Salı

Oldu mu şimdi!

Eskişehirspor, 32. dakikada Trabzonspor savunmasının bariz ihmali, kademe hatası ile topu İbrahim'in solundan ağlara yuvarlıyor.
İnsan söyleyemeden edemiyor; "Acaba kabahat yine kalecide mi?"
Peki ya 42. dakikada yine Eskişehirporlu forvet Mori'nin aşırdığı daha doğrusu boş kaleye atamadığı pozisyonda savunmanın ne iş yaptığını bana birisi izah etsin!
Adam iki kişi ile Trabzonspor savunma oyuncularının yanından geçip altı pasa girebiliyorlarsa bu problemin çözülmesi gerekmez mi?
Baştan beri ortada dolaşan savunma hastalığı, kademe hataları halen devam ediyor.
Maçın üçte ikilik kısmı geride kalmış buna karşın Trabzonspor, organize olamıyor ve bir türlü sahada gerekli organizasyonu kuramıyor, pozisyon yakalayamıyor.
Oyuncuların konsantrasyonu dağılmış, oyuna bir türlü kendilerini veremiyorlar. 'Neden?' diye düşünmeden edemiyor insan!

Psikolojileri mi bozuldu!

Henüz ara transfer gelmeden, 'Şunu alacağız, bunu alacağız' veya 'O gidecek, bu gidecek' haberleri mi oyuncuların psikolojisini bozdu?
73. dakikada gelen Eskişehir'in ikinci kontratak golüne ne demeli!
Kırmızı-siyahlılar deplasmanda belki de ilk kez bu kadar rahatlar ve galibiyetle dönüyor.
Kontratak futbolunu tercih eden ve rakibini dağıtan bir oyun ortaya koymakta son derece başarılı olan kırmızı siyahlı takım 3 puanı hak ederek Avni Aker'den ayrıldı.
Trabzon ilk kez bu sezon kendi saha ve seyircisi önünde bu kadar açık farklı mağlup oldu. Bundan sonra olan oldu. Artık önemli olan devamının gelmemesi...
Ersun Yanal'ın bu konuda gerekli çözümleri bulacağını tahmin ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor