Fehmi Özgüler

Fehmi Özgüler

05 Aralık 2013 | Perşembe

Mersin'de gol yağmuru

Geçtiğimiz hafta oynanan Mersin-Samsunspor maçında gol yağdı, fileler 9 kez sarsıldı. Maçın ilk 18 dakikasında Samsunspor 3-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra bazı taraftarlar stadı terk etti. Ancak ikinci yarı coşan Mersin, maçı 5-4 aldı.
Lider Orduspor'un yüzü bir türlü gülmek bilmiyor.
Balıkesirspor karşısında evindeki 3. yenilgisini alarak 9 puan yitiren mor-beyazlıların bileği deplasmanda bükülmüyor. Orduspor bu yenilği ile liderliği kaptırdı.
Balıkesirspor, Adana'dan sonra Orduspor'u da mağlup ederek son iki deplasmandan 6 puan çıkardı.
Evinde yüzü az gülen başka bir takım ise Adanaspor, turuncu-beyazlılar seyircisi önünde oynadığı son iki karşılaşmada Balıkesirspor ve Bucaspor'a aynı skorlarla (3-2) yenildi.
Son 4 maçında 11 puan kaybeden Adanaspor tehlikeli bölgenin hemen üzerinde bulunuyor. Reha Kapsal'ın göreve gelmesinden sonra ilk maçta Bucaspor'u deplasmanda 1-0 yenmesine karşın geçtiğimiz hafta evinde Ankaraspor'a 4-0 yenilmesi şaşkınlıkla karşılandı.

Zoru kolay yaptı
Ankaraspor zorlu zannettiği Şanlıurfaspor deplasmanından 3 puanla dönerken, rakip ağları tam dört kez havalandırdı.
Haftanın başka bol gollu karşılaşması ise İstanbul BBAdana Demirspor arasında oynandı. İstanbul BB'nin 4-0 kazandığı maçın gollerini
Ömer ve Fevzi kaydetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor