Fehmi Özgüler

Fehmi Özgüler

28 Kasım 2013 | Perşembe

'Uğur'lu Adana Demir

Son 7 maçında 5 beraberlik ve 2 yenilgi alarak, 16 puan yitiren Adana Demirspor, sonunda evinde Kahramanmaraş'ı 3-0 yenerek, şeytanın bacağını kırdı. Yücel İldiz'in görevden ayrılmasıyla, geçen yıl da bu takımı çalıştıran Mustafa Uğur, Adana Demir'i 3 puanla tanıştırması kentte sevinç karşılandı.
Geçen haftanın en ilginç karşılaşması Samsun ile Adana arasında oynandı.
Adana, ilk yarıyı 1-0 önde bitirmesine rağmen Veli ve İzzet'in atılmasıyla maçı 9 kişi tamamladı. Bunu fırsat bilen samsun, üç golle karşılaşmayı 3-1 kazandı. Şanlıurfaspor, seyircisinin önünde oynadığı son üç maçta 8 puan kaybedince, teknik direktör Ömer Can Göksu ile yollarını ayırarak, bu göreve Reha Kapsal'ı getirdi.
Kapsal'lı Şanlıurfaspor, Bucaspor'u 1-0 yenerek, deplasmandaki galibiyet serisini üçe çıkardı.

Hasreti sürüyor
7 maçtır yenilmeyen ve 15 puan toplayan Manisaspor, çıkışını sürdürdü. Son maçında deplasmanda Boluspor'u 1-0 yenen Manisaspor'a 3 puanı getiren golü Peroviç attı. Bu karşılaşma sonrasında teknik direktör Ali Beykoz istifa etti.
9 haftadır galip gelemeyen Fethiyespor'da hasret devam ediyor. Mavi-beyazlılar, evinde oynadığı maçta Linyitspor ile 2-2 berabere kaldı.
Zirveyi ilgilendiren karşılaşmada ise Balıkesirspor, Mersin İdman Yurdu ile 1-1 berabere kaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor