Süper Lig'de oynadığı 7 maçta 3 gol yiyen Trabzonspor, savunmadaki performansıyla ezeli rakiplerinin yanı sıra Avrupa'nın devlerini geride bıraktı. Bordo-mavililer 630 dakikada kalesinde sadece 3 gol görürken, F.Bahçe 540 dakikada 8, Beşiktaş ise 4 kez topu kalesinden çıkarttı. İspanya'da lider durumdaki Barcelona ile Real Madrid 540 dakikada 5'er gol yedi.
6 MAJÖR LİGDE SADECE 3 TAKIM 2 GOL YEDİManchester United 540 dakikada kalesinde 9, Manchester City ise 630 dakikada 8 gol gördü. Avrupa'nın 6 majör liginde (İtalya, İspanya, İngiltere, Fransa, Almanya, Hollanda) Fırtına'dan daha az gol yiyen 3 takım var. Bunlar 2'şer golle Napoli, Bayern ve Malaga. Ancak bu ekipler 6'şar maç yaptı. Ayrıca PSG ve Fortuna Düsseldorf da 7 maçta 3 gole geçit verdiler.
EN BÜYÜK PAY BAMBA VE ONUR'UNDefansın başarısında en büyük pay Sol Bamba ile kaleci Onur Kıvrak'a ait. Bamba, oynadığı 6 maçta her açığı kapatırken, Onur da Tolga'dan kaleyi devraldıktan sonra 4 maçta sadece 1 gol yedi.
