Süper Lig'de namağlup yoluna devam eden Orduspor, takımın başına Yılmaz Vural'ı getiren SB Elazığ ile evinde 2-2 berabere kaldı. Konuk takım mücadelede iki farklı öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. SB Elazığ'ın golleri 38. dakikada Julien Faubert ve 59. dakikada Köksal'dan gelirken, Ordu'nun eşitlik sayılarıni 71'de Nizamettin ve 73'te penaltıdan Bogdan Stancu kaydetti. Bu sonucun ardından Ordu 14 puana yükselirken SB Elazığspor ise 4 puana yükselmesine rağmen ligin son sırasından kurtulamadı
GEREKSİZ GOLLER YEDİK
Orduspor Teknik Direktörü Cuper, Elazığ önünde özellikle ilk yarıda etkisiz kaldıklarını ve iki gereksiz gol yediklerini belirterek, "Ancak bir puanı kurtarmasını bildik. Ligde namağlup durumdayız ve bunu sürdürmek önemliydi. Üst sıralar için yaptığımız mücadele devam ediyor" dedi.
KAZANMAYA YAKINDIK
SB Elazığ'ın yeni teknik direktörü Yılmaz Vural güçlü Orduspor karşısında maçın büyük bölümünde kazanmaya yakın taraf olduklarını açıklayarak şunları söyledi: "İki farkı bulduk ama şanssız goller yedik. Penaltı kararı tartışılırdı. Buna rağmen iyi bir başlangıç yaptık. Bu çıkış sürecek..."