Bayern Münih'in Barcelona'yı 4-0'lık skorla dağıttığı maçta sonuç kadar konuşulan diğer bir ayrıntı da Franck Ribery'nin Lionel Messi'yi attığı çalımla yere devirmesi oldu.

Pozisyon sonrası Bayern'in 3. golü gelirken dış basında ilginç yorumlar yapıldı:
"Messi hem 4-0'lık skoru hem de Ribery'nin çalımı sonrası yere kapaklanmasını asla unutamayacak" "Messi, bir zamanların en iyisi..." "Messi yere yapışmış olabilir, ama ona çalımı atan isim Franck Ribery, diğer bir dünya yıldızı!" "Bu, Messi'nin kariyerinde bir dönüm noktasıdır" "Hayatının sonuna kadar unutabileceğini sanmıyoruz." "Dünyanın en iyi takımında oynayan dünyanın en iyi futbolcusu... Atılan bir çalım... Yerle bir olan bir karizma." "Messi'nin poposunun üstüne düşmesi sonrası Bayern'in 3. golü bulması da yemeğin baharatı oldu adeta!"
Sosyal medyada da Messi'nin düştüğü durumu ti'ye alan kullanıcılar enteresan yorumlar paylaştı:
"Hangisi daha kötü bilmiyoruz. 3. golün gelmesi mi, Messi'nin poposuun üstüne oturması mı?" "Messi de yere yapıştıysa biz futbolda herşeyi görmemişiz arkadaş" "Ronaldo'nun böyle bir çalım yediğini, hadi yediyse de ... üstü yere yapıştığını hatırlamıyorum. Hatırlayan varsa beri gelsin...." "Bak ya, Messi'ye bak sen! bu da mı gelecekti başına..." "Artık insanlar Messi'yi Ronaldo'yla kıyaslarken bu ayrıntıyı da hesaba katsın bence"
