TFF'nin Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım etkisinde olduğunu düşünmüyorum. Ben hiçbir zaman öyle bir fikre kapılmadım. Bizim federasyonumuzdur, seçimle gelmişlerdir. Fenerbahçe için hareket ettiklerini düşünmüyorum. Türk sporuna hizmet ettiklerini düşünüyorum"
Riva'nın maketi hazır
Riva projemiz bir yere kadar geldi. Mart ayındaki Mali Kongre'de tüm detaylarıyla sunum yapacağız. 3. Köprü viyadükleri bizim araziye çok yakın. Projenin maketini yaptırıyoruz. Galatasaray tesisini, armasını, bayrağını nereye götürürseniz proje çok daha büyük değer kazanır. Arazinin 120 dönümü sportif tesis olacak. Florya 80 dönüm, Florya'nın 2 satı bir tesisi oraya kuracağız. Mecidiyeköy'deki otel muazzam bir kaldıraç. Oraya iş merkezi yapsak Sportif A.Ş gelirine çeviremiyorduk ama otel sportif gelire dönüşecek."
Bizde seçim isteği hiçbir zaman bitmezDuygun Abi (Yarsuvat) seçimli genel kurul istedi. Galatasaray'da zaten bu istek hiç bitmez. Duygun Abi de öyle düşünmüş, öyle konuşmuştur. Saygı duyarım ama seçim kararını genel kurul alır. Kimse de bunun karşısında duramaz. Ben seçim öncesi bu görevin bir emanet olduğunu söyledim. Ada kararında olduğu gibi her önemli kararı da genel kurulla birlikte alacağımı söylemiştim."
