Ukrayna Ligi'nde Shaktar Donetsk'i çalıştıran Mircea Lucescu, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına verdiği tele röportajda Ukrayna'dan ayrılabileceğinin sinyalini verdi.
Kulübüyle 1 sene daha kontratı olduğunu belirten Lucescu, 'Şuan için Ukrayna'da futbol sağlıklı şekilde devam ediyor. Kontratım sürüyor. Yaz döneminde gelişmeleri bekleyip görmek lazım' diyerek transfer tekliflerine açık kapı bıraktı.
Ukrayna'daki iç karışıklığın futbolu etkilemediğini belirten Lucescu, "Kulüpten kaçan futbolcumuz yok. Gitmek isteyen bedelini öder gider. İki futbolcumuzun sözleşmesi bitti gittiler" dedi.
Galatasaray'dan teklif aldığı haberi üzerine değerlendirmelerde bulunan Lucescu, "Yazıldığı gibi Galatasaray'la anlaştığım haberleri gerçeği yansıtmıyor. Ne G.Saray, ne Beşiktaş, ne Trabzonsporla görüşmedim" ifadelerini kullandı.
