Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, GSTV'de "Günün Manşeti" adlı programda önemli açıklamalarda bulundu. Şampiyonluğa çok yakın olduklarını ifade eden Arıboğan, "Galatasaray ile gurur duyuyoruz. Şampiyonluğa çok yakınız ve şampiyonluğu çok istiyoruz. Önümüzde oynamamız gereken 3 maçımız var. Bunun 3'ünü de kazanıp şampiyon olmamız gerekir. Pazar günü (yarın) Galatasaray'a yakışan bir maç oynayacağız" diye konuştu.
BAŞARIMIZ ORTADA
Transfer konusuna değinen Arıboğan, "Sezon başında teknik heyetin ihtiyaçları belirlendi ve o transferler yapıldı. Daha sonra başarımız ortada. Lider bitirdiğimiz ilk yarının ardından Sneijder ve Drogba gibi iki markayı aldık. Teknik heyetin istekleri bizi transfer döneminde yönlendirecek. Galatasaray her zaman en iyisini yapmıştır, bundan sonra da yapacaktır. Taraftarlarımız mutlu olsun ve kaygılanmasın" dedi.
GURURLUYUZ
Bütün branşlarda o sezonki en yüksek başarıları elde etmek için çalıştıklarını dile getiren Arıboğan, "Bu başarıların 'sürdürülebilir' olması için de altyapıya yatırım yapmamız gerekiyor. G.Saray camiası basketbolu ve voleybolu Türkiye'ye getirmiştir. Sihirli kelime başarını 'sürdürülebilir' ve 'ölçülebilir' olması" dedi. Lutfi Arıboğan ayrıca gurur duydukları taraftarlarının müthiş ve bilinçli olduğunu sözlerine ekledi.
